The Google Analytics: GA4 Configuration tag is now the Google tag. GA4 Configuration tags in a web container will be automatically migrated starting in September. There are no changes to your existing measurement and there is no action required from you. Learn more

Set up and manage consent

Verificar la implementació del mode de consentiment

Aquest article s'adreça als usuaris que han implementat el mode de consentiment al seu lloc web i volen verificar que la implementació funcioni.
Consulteu la documentació per a desenvolupadors a fi de verificar les implementacions en aplicacions a Android i iOS.

Podeu verificar la implementació del mode de consentiment en llocs web amb Google Tag Assistant (opció recomanada). També podeu consultar el resum de conversions a Google Ads.

Tag Assistant: verificar la implementació del mode de consentiment

Per verificar la configuració del consentiment per a llocs web, inicieu una sessió nova de Tag Assistant:

1. Obriu Tag Assistant.
  2. Introduïu l'URL del vostre lloc web. S'obre una pestanya nova amb el vostre lloc web.
    Nota: si Tag Assistant mostra el missatge No s'ha pogut fer la connexió, pot ser que l'etiqueta de Google o el contenidor de Tag Manager estiguin bloquejats i no es puguin carregar.
  3. Al lloc web, obriu el bàner de galetes i accepteu-les totes.
    Nota: si l'etiqueta de Google o el contenidor de Tag Manager estaven bloquejats, ara Tag Assistant s'hauria de poder connectar al vostre lloc web.
  4. A Tag Assistant, verifiqueu si la pàgina ha establert correctament el consentiment predeterminat:
    1. A Resum, seleccioneu l'esdeveniment Consentiment més antic.
    2. A la secció Crida a l'API, comproveu que s'hagin definit els paràmetres següents: ad_storage, ad_personalization, ad_user_data i analytics_storage.
    3. A la secció Sortida de l'etiqueta, també podeu seleccionar la pestanya Consentiment i marcar la columna Valor predeterminat a la pàgina.
      Screenshot of Tag Assistant showing a default consent call.
  5. Verifiqueu si la pàgina ha actualitzat el consentiment segons la interacció amb el bàner de consentiment:
    1. A Resum, seleccioneu l'esdeveniment Consentiment més recent.
    2. A la secció Crida a l'API, comproveu que s'hagin definit els paràmetres següents: ad_storage, ad_personalization, ad_user_data i analytics_storage.
    3. A la secció Sortida de l'etiqueta, també podeu seleccionar la pestanya Consentiment i marcar la columna Actualització a la pàgina. Tag Assistant showing a consent update call
  6. Si teniu més etiquetes al lloc web, comproveu quines ha activat o bloquejat l'estat de consentiment:
    1. A Resum, seleccioneu la pestanya Etiquetes.
    2. Feu clic en una etiqueta per comprovar si s'ha comportat d'acord amb la configuració de consentiment.

Si teniu problemes, resoleu els relacionats amb el mode de consentiment.

Google Ads: estat del mode de consentiment

Un cop implementat el mode de consentiment, veureu un de dos estats a la pestanya de diagnòstic de conversions. Veureu una marca de verificació verda si estan actius:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. A la taula d'accions de conversió, feu clic en una acció de conversió de lloc web de Google Ads.
  5. Al menú de pàgines de la part superior, feu clic a la pestanya Diagnòstic. Veureu un dels estats del mode de consentiment següents:
    • El mode de consentiment està implementat.
      • El mode de consentiment s'ha implementat, però encara no heu complert els llindars de modelització de conversions. El llindar de clics per a la modelització de conversions és de 700 clics a l'anunci durant 7 dies per a una agrupació de domini x país.
    • El mode de consentiment està implementat i la modelització està activa.
      • Aquest estat anirà acompanyat primer de les dades d'augment per país de domini corresponents a les 4 setmanes posteriors a la data d'inici de la modelització. Si no trobeu cap augment en aquestes 4 setmanes, pot ser perquè encara no heu arribat al llindar dels resultats de l'impacte del mode de consentiment. Això pot passar perquè el mode de consentiment no ha estat implementat durant almenys 7 dies complets, o bé perquè el període de 4 setmanes dels resultats de l'impacte de la modelització ja ha passat.
      • Quan la taula d'impacte amb l'augment en la modelització es deixi de mostrar, continuareu veient l'estat segons el qual el mode de consentiment s'ha implementat i la modelització està activa per validar si el mode de consentiment funciona.