G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Actualitzacions del mode de consentiment per al trànsit a l'Espai Econòmic Europeu (EEE)

Aquest article està dirigit als clients que utilitzen les solucions en línia i fora de línia de Google i que reben dades dels usuaris finals que es troben a l'Espai Econòmic Europeu (EEE).
Google Ads Tutorials: Maintain tag-based remarketing by capturing consent

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Com a part del compromís continu de Google amb un ecosistema de publicitat digital centrat en la privadesa, estem reforçant l'aplicació de la nostra política de consentiment dels usuaris de la UE. Els anunciants han de complir la política de consentiment de la UE per utilitzar la personalització d'anuncis. El 2024, la nostra mesura coercitiva també afectarà les funcions de mesurament i s'aplicarà a les dades de:

• Llocs web: etiquetes que envien dades a Google.
  • Aplicacions: paquets de desenvolupament de programari (SDK) que envien dades a Google.
  • Pujades de dades: eines per penjar dades de fonts que no són de Google, com ara importacions de conversions fora de línia o vendes a la botiga.

A fi de continuar utilitzant les funcions de mesurament, personalització d'anuncis i remàrqueting, heu de recollir el consentiment per utilitzar dades personals dels usuaris finals que es troben a l'EEE i compartir els senyals de consentiment amb Google. Els requisits també s'apliquen si utilitzeu les dades de Google Analytics amb un servei de Google.

Si un usuari de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) utilitza el vostre lloc web o aplicació i mesureu el seu comportament amb les etiquetes de Google, heu de transferir a Google les opcions de consentiment d'usuari final. El mode de consentiment us permet ajustar el comportament de les etiquetes de Google en funció de la interacció del visitant amb el bàner de consentiment del vostre lloc web.

Per ajudar-vos a recollir el consentiment granular dels usuaris, Google ha actualitzat l'API del mode de consentiment per incloure dos paràmetres addicionals:

Nom Tipus Descripció

ad_user_data

cadena

Defineix el consentiment per enviar dades d'usuari a Google amb finalitats publicitàries.

ad_personalization

cadena

Defineix el consentiment per a la publicitat personalitzada.

Nota: si es desactiva la publicitat personalitzada mitjançant allow_ad_personalization_signals, els resultats són els mateixos que si s'utilitza ad_personalization. Si definiu tots dos paràmetres amb valors en conflicte, la personalització es desactiva. Per respectar les opcions dels usuaris, implementeu ad_personalization.

Consulteu la referència del mode de consentiment per obtenir informació general sobre tots els paràmetres del mode de consentiment.

Passos següents

Si teniu un bàner de consentiment i utilitzeu el mode de consentiment

• Si ja utilitzeu el mode de consentiment però no la publicitat personalitzada com ara el remàrqueting, no cal que feu res.
  • Si actualment feu servir el mode de consentiment i heu d'utilitzar la publicitat personalitzada:

Si teniu un bàner de consentiment i no utilitzeu el mode de consentiment

Si carregueu l'etiqueta de Google i no heu implementat el mode de consentiment, implementeu-lo per utilitzar tot el ventall de capacitats publicitàries de Google:

• Si feu servir una CMP certificada per Google, activeu el mode de consentiment a la configuració del bàner.
  • Si impediu que les etiquetes de Google es carreguin fins que un usuari interaccioni amb el bàner de consentiment, Google no podrà verificar les opcions de consentiment d'usuari i això pot provocar una pèrdua de dades.

Si no teniu cap bàner de consentiment i no utilitzeu el mode de consentiment

1. Obteniu informació sobre per què és important gestionar el consentiment dels usuaris.
  2. Si utilitzeu tipus d'etiquetes heretats, feu l'actualització a gtag.js o Google Tag Manager.
  3. Configureu un bàner de consentiment al vostre lloc web. Si trieu un bàner proporcionat per un partner certificat per Google, assegureu-vos d'activar el mode de consentiment a la configuració del bàner.

Si decidiu crear el vostre propi bàner, implementeu el mode de consentiment manualment.