Melding

De Google Analytics: GA4-configuratietag is nu de Google-tag. GA4-configuratietags in een webcontainer worden vanaf september automatisch gemigreerd. Uw bestaande meting verandert niet en u hoeft verder niets te doen. Meer informatie

RebelMouse: uw Google-tag instellen

Met Google Analytics kunt u gedragsgegevens over uw RebelMouse-website meten. Volg de stappen in dit artikel om uw Google-tag in te stellen met RebelMouse.

Voordat u begint

U kunt uw Google-tag kosteloos integreren met RebelMouse. Wat u nodig heeft om de integratie in te stellen:

Instructies

1. Log in op uw RebelMouse-dashboard.
  2. Klik in het dashboard Statistieken op het tabblad Analyse van derden.
  3. Geef uw Google-tag-ID op in het veld V4.
  4. Klik op +Toevoegen.