G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Reutilitzar les opcions de configuració a Google Tag Manager

Aquesta pàgina és per a usuaris que mantenen la seva etiqueta de Google a Google Tag Manager i volen definir opcions de configuració compartides que siguin vàlides per a diverses etiquetes de Google.

Què és una variable d'opcions de configuració?

Podeu reutilitzar les opcions de configuració en diverses etiquetes de Google fent servir una variable d'Etiqueta de Google: opcions de configuració. Per exemple, suposem que publiqueu el lloc web en diversos idiomes i voleu segmentar el públic segons l'idioma en què llegeix. Podeu crear una variable de configuració amb un paràmetre language i utilitzar-la en totes les etiquetes de Google en lloc d'actualitzar manualment cada etiqueta.

Com es pot definir una variable d'opcions de configuració

Per crear una variable d'opcions de configuració nova:

1. Obre Google Tag Manager
  2. A l'àrea de treball, obriu el menú Variables de l'esquerra.
  3. Creeu una variable definida per l'usuari nova.
  4. A Configuració de la variable, seleccioneu la variable Etiqueta de Google: opcions de configuració.
  5. Afegiu els paràmetres que vulgueu reutilitzar. Trobareu una taula de paràmetres predefinits més avall. Si cap d'aquests paràmetres s'ajusta a les vostres necessitats, podeu crear un paràmetre personalitzat. Només cal que escriviu el nom que vulgueu al camp Nom.
  6. Poseu un nom a la variable i feu clic a Desa.

Reutilitzar la configuració en una etiqueta de Google

1. A l'àrea de treball, obriu el menú Etiquetes que hi ha a l'esquerra.
  2. Seleccioneu una etiqueta de Google a la qual vulgueu aplicar una variable de configuració.
  3. Reutilitzeu la configuració:
    • Per reutilitzar les opcions de configuració, seleccioneu una variable d'Etiqueta de Google: opcions de configuració a la llista desplegable.
    • Per reutilitzar la configuració d'esdeveniments compartida, seleccioneu una variable d'Etiqueta de Google: configuració d'esdeveniments a la llista desplegable.
    • Per veure quins paràmetres s'han heretat de la variable de configuració, feu clic a Mostra la configuració heretada.
    • Per editar un paràmetre heretat només per a l'etiqueta de Google, feu clic a Edita .
    • Per revertir un paràmetre heretat editat, feu clic a Restableix .
  4. Deseu l'etiqueta i publiqueu el contenidor.

Paràmetres vàlids per a les opcions de configuració

A la taula següent s'enumeren els paràmetres predefinits i els productes amb què els podeu utilitzar (marcats amb una x).

Nom Tipus Valor predeterminat Descripció Google Ads GA4 Merchant Center
ads_data_redaction boolean
false
Paràmetre del mode de consentiment per emmascarar els identificadors de clics en anuncis (p. ex., &gclid, &dclid, &wbraid, etc.) de totes les sol·licituds quan es denega el consentiment. x
allow_ad_personalization_signals boolean
true
Definiu-lo en false per desactivar les funcions de personalització de la publicitat. x x x
allow_google_signals boolean true El valor predeterminat és true. Per desactivar totes les funcions publicitàries, estableix allow_google_signals en false. x x
allow_interest_groups boolean
true
Opció de configuració de l'API de Privacy Sandbox que us permet desactivar l'emmagatzematge de dades de grups d'interès. x x x
campaign_content cadena sense definir S'utilitza per a proves A/B i anuncis segmentats per contingut. Utilitzeu campaign_content per diferenciar anuncis o enllaços que condueixen al mateix URL.
Nota: si s'estableix aquest valor, s'anul·larà el paràmetre de consulta utm_content.
  x x
campaign_id cadena sense definir S'utilitza per identificar a quina campanya fa referència aquesta referència. Utilitzeu campaign_id per identificar una campanya concreta.
Nota: si s'estableix aquest valor, s'anul·larà el paràmetre de consulta utm_id.
  x x
campaign_medium cadena sense definir Utilitzeu campaign_medium per identificar un mitjà com ara el correu electrònic o el cost per clic.
Nota: si s'estableix aquest valor, s'anul·larà el paràmetre de consulta utm_medium.
  x x
campaign_name cadena sense definir S'utilitza per a l'anàlisi de paraules clau. Utilitzeu campaign_name per identificar una promoció de producte o una campanya estratègica concretes.
Nota: si s'estableix aquest valor, s'anul·larà el paràmetre de consulta utm_name.
  x x
campaign_source cadena sense definir Utilitzeu campaign_source per identificar un motor de cerca, el nom d'un butlletí d'informació o una altra font.
Nota: si s'estableix aquest valor, s'anul·larà el paràmetre de consulta utm_source.
  x x
campaign_term cadena sense definir S'utilitza per a la cerca de pagament. Utilitzeu campaign_term per indicar les paraules clau d'aquest anunci.
Nota: si s'estableix aquest valor, s'anul·larà el paràmetre de consulta utm_term.
  x x
client_id cadena Valor generat aleatòriament per a cada usuari. Identifica una instància de navegador de manera pseudonimitzada. De manera predeterminada, aquest valor s'emmagatzema com a part de la galeta d'Analytics pròpia amb una caducitat de dos anys.   x
content_group cadena sense definir Els grups de contingut us permeten classificar pàgines i pantalles en compartiments personalitzats. Obteniu més informació sobre els grups de contingut.   x
conversion_linker boolean
true
Utilitzeu aquest paràmetre per desactivar l'enllaçament de conversions per a Google Ads i Floodlight. Si s'estableix en false, podeu desactivar l'enllaçament de conversions. x
cookie_domain cadena
'auto'
Especifica el domini que s'utilitza per emmagatzemar la galeta d'analítica.
Per definir la galeta sense especificar un domini, establiu el paràmetre en 'none'.
Definiu-lo en 'auto' (el valor predeterminat) per establir la galeta en el domini de nivell superior i en un subdomini (eTLD +1). Per exemple, si cookie_domain s'estableix en 'auto', https://example.com utilitzarà example.com per al domini i https://subdomini.example.com també utilitzarà example.com per al domini.
x x x
cookie_expires Número
63072000
Cada vegada que s'envia una petició de fitxer a Google Analytics, el temps de caducitat de les galetes s'actualitza de manera que el valor del camp cookie_expires comença a comptar-se a partir del moment de l'enviament. Això vol dir que si utilitzeu el valor predeterminat de dos anys (63072000 segons) i un usuari visita el vostre lloc web cada mes, la seva galeta no caducarà mai. Si definiu el temps de cookie_expires en 0 (zero) segons, la galeta es converteix en una galeta basada en sessions i caduca quan finalitza la sessió en curs del navegador. Precaució: si definiu la galeta perquè caduqui massa ràpidament, s'incrementa el recompte d'usuaris i es redueix la qualitat del mesurament. x x x
cookie_flags cadena sense definir Afegeix marques addicionals a la galeta quan s'estableix. Les marques han d'estar separades per punt i coma. Consulteu com es pot escriure una galeta nova a fi de veure exemples de les marques per definir. x x x
cookie_path cadena
'/'
Especifica el subcamí utilitzat per emmagatzemar la galeta de l'etiqueta de Google. x x x
cookie_prefix cadena sense definir Especifica un prefix que s'anteposarà als noms dels anuncis i de les galetes d'analítica. Per exemple, podeu canviar el nom de les galetes d'anuncis que comencin per _gcl_aw a <el-vostre-prefix>_aw. x x x
cookie_update boolean
true
Quan cookie_update s'estableix en true:
  • GA4 i Merchant Center actualitzen les galetes en cada càrrega de la pàgina. Així, s'actualitzarà la caducitat de les galetes perquè es defineixi segons la visita més recent al lloc web. Per exemple, si es defineix la caducitat de les galetes en una setmana i un usuari visita el lloc web amb el mateix navegador cada cinc dies, la caducitat s'actualitzarà en cada visita i les galetes no caducaran mai.
  • Google Ads i Floodlight actualitzen les galetes amb la data de caducitat original, de manera que segueix sent rellevant per a la primera visita.
Quan el paràmetre s'estableix en false, les galetes no s'actualitzen en cada càrrega de la pàgina. Això fa que la caducitat de la galeta depengui del primer cop que un usuari ha visitat el lloc web.
x x x
customer_lifetime_value cadena sense definir Especifica un període de temps en què un client es compta com a client recurrent. x
groups cadena sense definir Podeu crear un grup d'objectius (p. ex., productes, comptes i propietats) i, a continuació, encaminar els esdeveniments a aquest grup. Per enviar esdeveniments a un grup, heu de definir el paràmetre send_to en una etiqueta d'esdeveniment. x x x
ignore_referrer boolean
false
Defineix true per indicar a Analytics que la referència no s'ha de mostrar com a font del trànsit. Obteniu informació sobre quan podeu utilitzar aquest camp.   x x
language cadena navigator.language Especifica la preferència d'idioma de l'usuari. x x x
new_customer boolean sense definir Registra les adquisicions de clients nous de les campanyes de Google Ads. Consulteu l'ajuda de Google Ads per obtenir informació sobre la implementació. x
page_hostname cadena location.hostname Defineix el nom d'amfitrió del vostre lloc web. Aquest paràmetre us permet anul·lar el valor automàtic.   x x
page_location cadena document.location Especifica l'URL complet de la pàgina. Aquest paràmetre us permet anul·lar el valor automàtic. x x x
page_path cadena location.pathname Especifica el camí de la pàgina (la cadena que va després de /). Aquest paràmetre us permet anul·lar el valor automàtic.   x x
page_referrer cadena document.referrer Especifica quina font de la referència ha dirigit el trànsit a una pàgina. Aquest valor també s'utilitza per computar la font del trànsit. Aquest paràmetre us permet anul·lar el valor automàtic. x x x
page_title cadena document.title Títol de la pàgina o del document. Aquest paràmetre us permet anul·lar el valor automàtic. x x x
send_page_view boolean
true
Definiu-lo en false per evitar que el fragment predeterminat enviï un esdeveniment page_view.   x
screen_resolution cadena window.screen Especifica la resolució de la pantalla. Han de ser dos nombres enters positius separats per una x. Per exemple, per a una pantalla de 800 x 600 píxels, el valor seria "800x600". Es calcula a partir del valor window.screen de l'usuari.   x x
server_container_url cadena sense definir Especifica l'URL d'un servidor d'etiquetatge. Obteniu més informació sobre l'etiquetatge del costat del servidor. x x x
user_id cadena sense definir Especifica un identificador conegut per a un usuari proporcionat pel propietari del lloc web o per l'usuari de la biblioteca. No pot ser IIP (informació d'identificació personal). El valor no s'ha de conservar a les galetes de Google Analytics ni en cap altre emmagatzematge proporcionat d'Analytics. Límit de caràcters = 256   x
user_properties object sense definir Les propietats d'usuari són atributs que es poden utilitzar per descriure segments de la vostra base d'usuaris, com ara la preferència d'idioma o la ubicació geogràfica. Es poden definir fins a 25 propietats d'usuari addicionals per cada projecte. Obteniu informació sobre com podeu configurar les propietats d'usuari.   x