Google Analytics: GA4-konfigurasjonstaggen heter nå Google-taggen. GA4-konfigurasjonstagger i nettbeholdere blir automatisk overført fra og med september. Den eksisterende målingen din endres ikke, og du trenger ikke å gjøre noe. Finn ut mer

Parameter

En parameter er et nøkkelverdi-par (f.eks. 'currency': 'USD') som inneholder ekstra informasjon om hendelser eller konfigurasjonsinnstillinger på en side. Google-taggen sender allerede hendelsesparametere med automatisk innsamlede og anbefalte hendelser.

Hvis du vil ha mer informasjon om hendelser, kan du legge til parametere. Du kan søke etter forhåndsdefinerte parameternavn eller opprette en egendefinert parameter etter behov.

Når noen for eksempel legger et produkt i handlekurven, sender Google-taggen en add_to_cart-hendelse. Du kan få mer detaljerte data om varen ved å gjøre om parameterne for den aktuelle hendelsen, for eksempel pris og produktnavn, til kode.

Referanser