"Google Analytics: GA4‑määritys" ‑tagi on nyt Google‑tagi. Verkkosäilöön sisältyvät GA4-määritystagit siirtyvät automaattisesti syyskuusta alkaen. Mittaukseen ei tule muutoksia, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Lue lisää

Parametri

Parametri on avain-arvo-pari (esim. 'valuutta': 'USD'), joka sisältää lisätietoa sivusi tapahtumista tai määritysasetuksista. Google-tagi lähettää tapahtumaparametreja, jotka sisältävät automaattisesti kerättäviä ja suositeltuja tapahtumia.

Jos haluat lisätietoa jostakin tapahtumasta, voit lisätä parametreja. Tällöin voit joko hyödyntää ennalta määritettyjä parametreja tai luoda omia parametreja.

Kun joku esimerkiksi lisää tuotteen ostoskoriin, Google-tagi lähettää add_to_cart-tapahtuman. Saat tarkempaa dataa tuotteesta koodaamalla kyseiselle tapahtumalle parametreja, kuten tuotteen nimen ja hinnan.