Google Analytics: GA4-konfigurationstagget er nu Google-tagget. GA4-konfigurationstags i en webcontainer migreres automatisk fra og med september. Der er ingen ændringer af din eksisterende måling, og du behøver ikke at foretage dig noget. Få flere oplysninger

Parameter

En parameter er et nøgleværdipar (f.eks.'currency': 'USD'), der giver yderligere oplysninger om hændelser eller konfigurationsindstillinger på din side. Google-tagget sender allerede hændelsesparametre med automatisk indsamlede og anbefalede hændelser.

Hvis du har brug for flere oplysninger om en hændelse, kan du tilføje parametre. Du kan finde foruddefinerede parameternavne eller oprette en tilpasset parameter, hvis du har brug for det.

Når en person f.eks. lægger et produkt i kurven, sender Google-tagget hændelsen add_to_cart. Du kan få mere detaljerede data om varen ved at kode parametre for den pågældende hændelse, f.eks. produktnavn og pris.

Referencer