Google Analytics: GA4-konfigurationstagget er nu Google-tagget. GA4-konfigurationstags i en webcontainer migreres automatisk fra og med september. Der er ingen ændringer af din eksisterende måling, og du behøver ikke at foretage dig noget. Få flere oplysninger

Get started with Tag Manager

Variabel

En variabel er en pladsholder, der gemmer en værdi, der kan bruges af et tag eller en trigger. Variabler kan bruges til at definere kriterierne for, hvornår en trigger skal aktiveres, eller til at registrere værdier for dynamiske hændelser, der bruges af tags. Tag Manager indeholder et sæt ofte anvendte indbyggede variabler, og du kan oprette dine egne brugerdefinerede variabler for at opfylde dine specifikke krav.