De Google Analytics: GA4-configuratietag is nu de Google-tag. GA4-configuratietags in een webcontainer worden vanaf september automatisch gemigreerd. Uw bestaande meting verandert niet en u hoeft verder niets te doen. Meer informatie

Trigger

Een trigger is een regel die bepaalt wanneer een specifieke tag moet worden geactiveerd. Een trigger luistert naar bepaalde gebeurtenissen, zoals klikken, formulierinzendingen of het laden van een pagina. Als er een gebeurtenis wordt waargenomen die overeenkomt met de triggerdefinitie, worden alle tags geactiveerd die naar die trigger verwijzen.