Google Analytics: GA4-konfigurationstagget er nu Google-tagget. GA4-konfigurationstags i en webcontainer migreres automatisk fra og med september. Der er ingen ændringer af din eksisterende måling, og du behøver ikke at foretage dig noget. Få flere oplysninger

Trigger

En trigger er en regel, der afgør, hvornår et bestemt tag skal aktiveres. En trigger "lytter" efter bestemte hændelser, f.eks. klik, formularindsendelser eller sideindlæsninger. Når der registreres en hændelse, der matcher triggerdefinitionen, aktiveres alle tags, der henviser til den pågældende trigger.