"Google Analytics: GA4‑määritys" ‑tagi on nyt Google‑tagi. Verkkosäilöön sisältyvät GA4-määritystagit siirtyvät automaattisesti syyskuusta alkaen. Mittaukseen ei tule muutoksia, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Lue lisää

Tapahtuma

Tapahtuman avulla voit mitata tiettyä interaktiota tai esiintymää verkkosivustolla tai sovelluksessa. Voit esimerkiksi mitata, milloin joku lataa sivun, klikkaa linkkiä tai tekee ostoksen. Lisäksi voit mitata järjestelmän toimintaa, esimerkiksi sovelluksen kaatumista tai impression näkymistä.