Melding

De Google Analytics: GA4-configuratietag is nu de Google-tag. GA4-configuratietags in een webcontainer worden vanaf september automatisch gemigreerd. Uw bestaande meting verandert niet en u hoeft verder niets te doen. Meer informatie

Blogger: de Google-tag instellen

Met Google Analytics kunt u gedragsgegevens over uw blog meten. Volg de stappen in dit artikel om uw Google-tag in te stellen met Blogger.

Voordat u begint

U kunt uw Google-tag kosteloos integreren met Blogger. Wat u nodig heeft om de integratie in te stellen:

Instructies

1. Log in op uw Blogger-account.
  2. Klik in het hoofdmenu op Instellingen.
  3. Klik in het gedeelte Basis op Metings-ID van Google Analytics.
  4. Geef uw Google-tag-ID op in het vak Metings-ID van Google Analytics.
  5. Klik op Opslaan.