"Google Analytics: GA4‑määritys" ‑tagi on nyt Google‑tagi. Verkkosäilöön sisältyvät GA4-määritystagit siirtyvät automaattisesti syyskuusta alkaen. Mittaukseen ei tule muutoksia, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Lue lisää

One.com: Google‐tagin käyttöönotto

Voit mitata sivustoosi liittyvää käyttäytymisdataa Google Adsilla ja Google Analyticsilla. Katso alta, miten voit ottaa Google-tagin käyttöön One.comin avulla.

Ennen kuin aloitat

Voit integroida One.com-tilin Google Adsiin tai Google Analyticsiin maksutta. Integrointi edellyttää, että olet kirjautunut Googleen, olet saanut Googlelta JavaScript-koodikentän ja sinulla on aktiivinen One.com-tili.

Tämä integraatio on One.comissa natiivi, ja sen avulla voit seurata myyntiä tai katselukertoja tärkeinä tapahtumina. Integroinnin jälkeen saat käyttöösi lisäominaisuuksia (kuten tehostetun verkkokaupan).

Jos haluat ottaa Google-tagin käyttöön One.comin avulla, sinun on seurattava eri ohjeita sen mukaan, onko käyttämäsi tagitunnuksen alussa "AW-" (yleensä Google Ads ‑tileillä) vai "G-" (yleensä Google Analytics ‑mittauskokonaisuuksilla).

Jos tagitunnuksen alussa on "AW"

1. Kirjaudu One.com-tilillesi.
  2. Klikkaa sivun oikealla puolella olevasta avattavasta One.com-valikosta Website Builder (Sivustotyökalu).
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Marketing and SEO (Markkinointi ja hakukoneoptimointi).
  4. Klikkaa Google Ads. Yhdistä sivustosi Google Adsiin ohjeiden mukaisesti.

Jos tagitunnuksen alussa on "G"

1. Kirjaudu One.com-tilillesi.
  2. Klikkaa sivun oikealla puolella olevasta avattavasta One.com-valikosta Website Builder (Sivustotyökalu).
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Website settings (Verkkosivuston asetukset). Valitse avattavasta valikosta Connections (Yhteydet).
  4. Liitä Connections (Yhteydet) ‑sivulla G-tunnuksesi Google Analytics ‑kohdan Google Analytics tracking ID (Google Analyticsin seurantatunnus) ‑kenttään.
  5. Klikkaa Save (Tallenna).