The Google Analytics: GA4 Configuration tag is now the Google tag. GA4 Configuration tags in a web container will be automatically migrated starting in September. There are no changes to your existing measurement and there is no action required from you. Learn more

One.com: configurar l'etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Abans de començar

Podeu integrar el vostre compte de One.com a Google Ads o Google Analytics de manera gratuïta. Per configurar la integració, necessiteu:

Aquesta integració és nativa de One.com i us permetrà fer un seguiment dels esdeveniments clau de "Vendes" o "Visualització de pàgina". Es podrà accedir a funcions addicionals (com ara la funcionalitat de comerç electrònic millorat) després de la configuració.

Les instruccions per configurar l'etiqueta de Google són diferents per als identificadors d'etiqueta que comencen per "AW-" (normalment, els comptes de Google Ads) i per als identificadors d'etiqueta que comencen per "G-" (normalment, per a les propietats de Google Analytics). Seguiu les instruccions següents que corresponguin a la vostra etiqueta.

Si teniu una etiqueta que comença per "AW-"

1. Inicieu la sessió al compte de One.com.
  2. Al menú desplegable de One.com que hi ha a la dreta de la pàgina, feu clic a Website Builder (Creador de llocs web).
  3. Al menú de l'esquerra, feu clic a Marketing and SEO (Màrqueting i SEO).
  4. Feu clic a Google Ads. Seguiu els passos per connectar el vostre lloc web a Google Ads.

Si teniu una etiqueta que comença per "G-"

1. Inicieu la sessió al compte de One.com.
  2. Al menú desplegable de One.com que hi ha a la dreta de la pàgina, feu clic a Website Builder (Creador de llocs web).
  3. Al menú de l'esquerra, feu clic a Website settings (Configuració del lloc web). Al menú desplegable, seleccioneu Connections (Connexions).
  4. A la pàgina "Connections" (Connexions), enganxeu l'identificador "G-" al camp "Google Analytics tracking ID" (Identificador de seguiment de Google Analytics) que hi ha a sota de Google Analytics.
  5. Fes clic a Desa.