De Google Analytics: GA4-configuratietag is nu de Google-tag. GA4-configuratietags in een webcontainer worden vanaf september automatisch gemigreerd. Uw bestaande meting verandert niet en u hoeft verder niets te doen. Meer informatie

De geschiedenis van uw Google-tag bekijken

In de tabel Wijzigingsgeschiedenis van de Google-tag ziet u welke wijzigingen zijn aangebracht in de instellingen van uw Google-tag, wanneer deze wijzigingen hebben plaatsgevonden en wie die wijzigingen heeft aangebracht. Alle taggebruikers kunnen de wijzigingsgeschiedenis bekijken. U kunt deze wijzigingen alleen bekijken, maar niet ongedaan maken.

U ziet wijzigingen als een tagbeheerder de instellingen van uw Google-tag toevoegt, bewerkt of verwijdert.

De geschiedenis van uw Google-tag bekijken

1. Open het scherm voor de Google-tag.
  2. Klik op het icoon voor tools en instellingen Tools icon en klik onder Instellingen op Google-tag.
  3. Klik bovenaan de pagina op het tabblad Geschiedenis.

Wat u in de tabel Wijzigingsgeschiedenis ziet

De tabel Wijzigingsgeschiedenis bevat de volgende kolommen:

• Wijzigings-ID: Een numerieke ID voor elke wijziging die in de instellingen van uw Google-tag is aangebracht.
  • Wijziging: Het type wijziging (Toevoegen, Bewerken of Verwijderen), gevolgd door de naam van de gewijzigde instelling. Bijvoorbeeld 'Bewerken: Instellingen voor meerdere domeinen'.
  • Gepubliceerd: De datum van de activiteit.
  • Gepubliceerd door: Welke gebruiker van de Google-tag de activiteit heeft uitgevoerd.
    • Opmerking: Als een gebruiker die een wijziging heeft aangebracht later uit het systeem wordt verwijderd, is de kolom Gepubliceerd door leeg.

Standaard worden in de tabel eerst de meest recente wijzigingen getoond. Klik op een kolomkop om te wijzigen hoe de tabel wordt gesorteerd. Klik bijvoorbeeld 1 keer op Gepubliceerd door om wijzigingen te bekijken die zijn gesorteerd op het Google-account dat de wijziging heeft aangebracht. Klik 2 keer om de wijzigingen in omgekeerde alfabetische volgorde te tonen.

Opmerking: Als uw Google-tag aan meerdere bestemmingen is gekoppeld, bevat de wijzigingsgeschiedenis alle wijzigingen in de tag, ongeacht het product dat toegang tot de Google-tag had toen de wijziging werd aangebracht.

Klik op een rij in de tabel Wijzigingsgeschiedenis om de pagina Wijzigingen te openen. In het gedeelte rechts op deze pagina vindt u de meest recente versie en meer informatie over wat er is gewijzigd.