The Google Analytics: GA4 Configuration tag is now the Google tag. GA4 Configuration tags in a web container will be automatically migrated starting in September. There are no changes to your existing measurement and there is no action required from you. Learn more

Consultar l'historial de l'etiqueta de Google

La taula "Historial de canvis" de l'etiqueta de Google mostra els canvis que s'han fet a la configuració de l'etiqueta de Google, el moment en què s'han produït i qui els ha fet. Tots els usuaris de l'etiqueta poden veure l'historial de canvis. Tingueu en compte que només podeu veure els canvis, no els podeu desfer.

Veureu els canvis quan un administrador de l'etiqueta afegeixi, editi o suprimeixi qualsevol de les opcions de configuració de l'etiqueta de Google.

Com es pot veure l'historial de l'etiqueta de Google

1. Accediu a la pantalla de l'etiqueta de Google.
  2. Feu clic a la icona d'eines i configuració Tools icon i, a "Configuració", feu clic a Etiqueta de Google.
  3. A la part superior de la pàgina, feu clic a la pestanya "Historial".

Què mostra la taula "Historial de canvis"

La taula "Historial de canvis" mostra les columnes següents:

• Identificador de canvi: identificador numèric de cada canvi que s'ha fet a la configuració de l'etiqueta de Google.
  • Canvi: tipus de canvi (Afegir, Editar o Suprimir) seguit del nom de l'opció de configuració que s'ha canviat. Per exemple: "Editar: configuració entre dominis".
  • Publicat: data de l'activitat.
  • Publicat per: usuari de l'etiqueta de Google que ha dut a terme l'activitat.
    • Nota: si un usuari que ha fet un canvi s'ha suprimit posteriorment del sistema, la columna "Publicat per" es mostrarà en blanc.

De manera predeterminada, la taula mostra primer els canvis més recents. Feu clic a la capçalera de la columna per canviar la manera com s'ordena la taula. Per exemple, feu clic a "Publicat per" una vegada per mostrar els canvis ordenats pel Compte de Google que ha fet el canvi, i feu-hi clic dues vegades per mostrar els canvis en ordre alfabètic invers.

Nota: si l'etiqueta de Google està connectada a diverses destinacions, l'historial de canvis reflectirà tots els canvis que s'hi hagin fet, independentment del producte des del qual es va accedir a l'etiqueta de Google en el moment en què es va fer el canvi.

Feu clic en una fila de la taula "Historial de canvis" per obrir la pàgina "Canvis". La secció de la dreta d'aquesta pàgina mostra la versió més recent i proporciona més informació sobre què ha canviat.