"Google Analytics: GA4‑määritys" ‑tagi on nyt Google‑tagi. Verkkosäilöön sisältyvät GA4-määritystagit siirtyvät automaattisesti syyskuusta alkaen. Mittaukseen ei tule muutoksia, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Lue lisää

Google-tagin käyttöönotto MonsterInsightsin (WordPress) avulla

Voit mitata sivustoosi liittyvää käyttäytymisdataa Google Adsilla ja Google Analyticsilla. Katso alta, miten voit ottaa Google Adsin tai Analyticsin käyttöön MonsterInsightsin (WordPress) avulla.

Ennen kuin aloitat

Voit integroida Google Analytics ‑tilisi MonsterInsightsiin (WordPress) maksutta. MonsterInsightsin (WordPress) vuositilauksella (99–400 USD) saat käyttöösi seuraavat lisäominaisuudet:

• yhdellä klikkauksella käyttöön otettava verkkokauppaseuranta
  • konversioseuranta
  • Google Optimizen integrointi.

Ohjeet

Jos tagitunnuksen alussa on "G-"

Huom. MonsterInsights (WordPress) käyttää omaa Google Analytics ‑liitännäistä, joka asennetaan erikseen perusasennuksesta.
  1. Asenna MonsterInsights.
  2. Kirjaudu WordPressin hallintapaneeliin ja klikkaa Plugins (Liitännäiset).
    Animaatio, jossa näytetään, miten lisäät Google Analytics tilille uusia liitännäisiä
  3. Tee haku "MonsterInsights" ja klikkaa Install Now (Asenna nyt).
    Yksinkertaistettu käyttöliittymää kuvaava animaatio, jossa näytetään, miten haet MonsterInsights-liitännäisen
  4. Kun liitännäinen on ladattu ja asennettu, siirry asennettujen liitännäisten listaan. Valitse "Google Analytics for WordPress by MonsterInsights" ‑kohdasta Activate (Aktivoi).
    Käyttöliittymästä otettu abstrakti kuvakaappaus, jossa havainnollistetaan, miten voit aktivoida MonsterInsights-liitännäisen Google Analyticsissa
  5. Klikkaa laskeutumissivulta Launch the Wizard (Käynnistä ohjattu toiminto).
    A simplified UI screenshot that highlights how to launch the wizard for MonsterInsights setup.
  6. Tee ohjattu asennus.
    Yksinkertaistettu käyttöliittymää kuvaava animaatio, jossa näytetään, miten tallennat MonsterInsights-liitännäisen asennusvaiheet ja jatkat niitä.

(Valinnainen) Google Adsin konversioseurannan käyttöönotto, jos tagitunnuksen alussa on "AW-"

1. Kirjaudu MonsterInsights WordPress ‑tilillesi.
  2. Klikkaa "Insights" (Tilastot) ‑kohdasta Settings (Asetukset) ja sitten Publisher (Julkaisija).
    Yksinkertaistettu käyttöliittymää kuvaava animaatio, jossa näytetään, mistä Google Ads ‐tilin julkaisijatyökalu löytyy
  3. Siirry "Ads Tracking" (Mainosten seuranta) ‐kohtaan ja liitä Google-tagitunnus (esim. AW-123456789).
  4. Klikkaa sivun yläosasta Save Changes (Tallenna muutokset).
Huom. Lisää kullekin sivullesi vain yksi Google-tagi.