The Google Analytics: GA4 Configuration tag is now the Google tag. GA4 Configuration tags in a web container will be automatically migrated starting in September. There are no changes to your existing measurement and there is no action required from you. Learn more

Set up and manage consent

Sobre els resultats de l'impacte del mode de consentiment

El mode de consentiment us permet ajustar el comportament de les vostres etiquetes de Google en funció de l'estat de consentiment dels usuaris i permet que Google modelitzi els buits en les conversions. Podeu visualitzar l'impacte del mode de consentiment en el volum de conversions utilitzant els resultats de l'impacte del mode de consentiment. La mètrica d'impacte mostra els canvis en les conversions registrades a causa de la modelització de conversions per al mode de consentiment dels dominis i països aptes. Més informació sobre la modelització per al mode de consentiment

Quan la modelització de conversions es publiqui, a la pestanya Diagnòstic podreu visualitzar l'augment de la modelització de conversions al nivell de domini x país.

Aquesta és la interfície d'usuari per als resultats de l'impacte del mode de consentiment.

Trobar els resultats de l'impacte del mode de consentiment

Teniu dos mètodes per trobar els resultats de l'impacte del mode de consentiment a Google Ads:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Targeta d'informació de l'estat del seguiment

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions i, tot seguit, a Resum.
  3. A l'extrem superior dret de la pàgina "Resum", feu clic a Mostra totes les accions de conversió.
  4. Cerqueu l'acció de conversió que voleu comprovar. A la columna "Estat del seguiment", l'acció de conversió ha d'indicar "Registrant conversions" amb una icona de fletxa Trending up. Passeu el cursor per sobre i una targeta mostrarà l'estat de l'etiqueta de conversió.
  5. Si s'ha implementat el mode de consentiment, la targeta d'informació hauria d'indicar "La modelització de conversions per al mode de consentiment està activa".
  6. Feu clic a Mostra l'impacte. Se us redirigirà a la pàgina Diagnòstic.

Pestanya Diagnòstic de conversions

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions i, tot seguit, a Resum.
  3. A la taula d'accions de conversió, feu clic en una acció de conversió que tingui la icona Trending up a la columna d'estat.
  4. Al menú de pàgines de la part superior, feu clic a la pestanya Diagnòstic. Podeu consultar-hi els resultats de l'impacte del mode de consentiment.

Com es calculen els resultats de l'impacte del mode de consentiment

L'impacte del mode de consentiment és l'augment de conversions després d'implementar el mode de consentiment, que s'anomena "data d'inici de la modelització". Es calcula amb aquesta fórmula:

Conversions modelitzades / conversions observades

L'augment es calcula per a cada parell de domini x país. Cada parell representa un fragment del trànsit amb els seus propis resultats de l'impacte del mode de consentiment. Aquesta mètrica s'actualitza cada setmana.

Quan es mostraran les xifres d'augment?

Les xifres de l'augment en la modelització es mostraran durant quatre setmanes després de la data d'inici de la modelització. Podeu consultar la columna de la data d'inici de la modelització per saber l'inici del període de temps de quatre setmanes. Les dades es poden baixar i s'actualitzaran setmanalment fins que finalitzin les quatre setmanes.

És possible que alguns dominis i països no es registrin a causa d'un augment baix en la modelització.

Heu de complir els llindars de modelització i de volum d'un país per visualitzar els resultats de l'impacte de l'augment en la modelització. Si arribeu a aquests llindars, podreu visualitzar resultats de l'impacte tan sols set dies després que hàgiu implementat el mode de consentiment.

La cronologia de quatre setmanes comença a partir de la data en què s'activa la modelització, encara que un parell de país x domini no arribi als llindars d'augment per mostrar-se als informes. Si ja compliu els requisits per a la modelització de conversions del mode de consentiment, la cronologia de quatre setmanes començarà a partir de la data d'inici de la modelització i serà visible si un parell de país x domini arriba als llindars d'informes.

Resolució de problemes relacionats amb un augment més baix del previst

Per gaudir de tots els avantatges de la modelització, assegureu-vos que hàgiu implementat correctament el mode de consentiment en totes les pàgines del vostre lloc web. Si l'augment és inferior al que esperàveu, podria ser per aquests motius:

• El mode de consentiment no es detecta en algunes pàgines: quan el mode de consentiment no es detecta al 100% de les pàgines, pot ser que hi hagi buits en la modelització. Assegureu-vos que:
    • L'etiqueta de lloc web global està present en totes les pàgines.
    • L'estat de consentiment s'ha definit en totes les pàgines.
    • La crida predeterminada o la d'actualització s'activa abans que les etiquetes de Google.
  • Els percentatges de consentiment de clics als anuncis que detectem des d'un domini són massa baixos per gaudir dels avantatges complets de la modelització: el vostre proveïdor de bàner de consentiment (CMP) us pot assessorar millor sobre com podeu optimitzar els percentatges de consentiment. Assegureu-vos que:
    • Les crides predeterminada i d'actualització es defineixen en l'ordre correcte.
    • La crida predeterminada o la d'actualització s'activa abans que les etiquetes de Google.
    • El bàner compleix les directrius normatives de la vostra regió.
  • Desbloquegeu les etiquetes per activar pings sense galetes per als usuaris que no consenten al seguiment de conversions: els pings sense galetes no envien cap identificador de clic a l'anunci si l'emmascarament de dades és igual a "true". Els pings poden proporcionar més precisió i millorar els resultats de la modelització. Més informació sobre com es pot gestionar la configuració de consentiment

Utilitzeu Google Tag Assistant com a eina per determinar si el mode de consentiment s'ha implementat correctament en una pàgina.

Resolució de problemes relacionats amb la manca de dades d'augment i resultats de l'impacte

Si els resultats de l'impacte del mode de consentiment d'un país determinat no estan disponibles a l'informe, pot ser per un d'aquests motius:

• El mode de consentiment no ha estat implementat durant almenys 7 dies complets.
  • El període de quatre setmanes dels resultats de l'impacte de la modelització ja ha passat. Les dades de l'augment en la modelització es mostraran durant quatre setmanes després de la data d'inici de la modelització.
  • No tenim prou dades per modelitzar per al domini i el país en qüestió.
  • El parell de domini x país té la modelització de conversions activa, però l'augment és inferior a l'1%, que és el llindar mínim perquè es mostri als resultats de l'impacte.

Si falten les dades d'augment d'un o de tots els vostres segments geogràfics més grans, és possible que hi hagi un problema d'implementació. Torneu a comprovar la implementació del mode de consentiment seguint les instruccions per a l'etiqueta de lloc web global o per a la configuració del consentiment amb Google Tag Manager.