Notificació

The Google Analytics: GA4 Configuration tag is now the Google tag. GA4 Configuration tags in a web container will be automatically migrated starting in September. There are no changes to your existing measurement and there is no action required from you. Learn more

Connector de Site Kit (WordPress): configurar l'etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Abans de començar

Google ha desenvolupat un connector oficial de WordPress anomenat Site Kit. Site Kit facilita la configuració de productes clau de Google, com ara Google Tag Manager, cosa que us proporciona assessorament acreditat i actualitzat sobre com podeu tenir èxit al web. Reviseu la llista de productes de Google que podeu activar a Site Kit.

Les instruccions per configurar l'etiqueta de Google són diferents per als identificadors d'etiqueta que comencen per "AW-" (normalment, els comptes de Google Ads) i per als identificadors d'etiqueta que comencen per "G-" (normalment, per a les propietats de Google Analytics). Seguiu les instruccions següents que corresponguin a la vostra etiqueta.

Si teniu una etiqueta que comença per "AW-"

Per configurar Site Kit amb una etiqueta AW-, primer s'ha de configurar Site Kit amb Google Analytics.

1. Inicieu la sessió al lloc web de WordPress.
  2. Assegureu-vos que el lloc web sigui accessible públicament, és a dir, que no estigui en mode de manteniment o que no s'hi pugui accedir només mitjançant una contrasenya.
  3. Al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a Plugins (Connectors).
  4. A la part superior de la pàgina "Plugins" (Connectors), feu clic a Add new (Afegeix-ne un de nou) i, a continuació, cerqueu "Site Kit".
  5. A Site Kit by Google (Site Kite de Google), feu clic a Install now (Instal·la ara). GIF animat que mostra com es pot navegar fins al connector de Site Kit by Google a WordPress.
  6. Un cop instal·lat el connector, feu clic a Plugins (Connectors) al menú de l'esquerra.
  7. A "Site Kit by Google" (Site Kit de Google), feu clic a Activate (Activa). GIF animat que mostra com es pot activar el connector de Site Kit by Google a WordPress.
  8. Quan el connector estigui activat, feu clic a Site Kit a la part esquerra.
  9. Feu clic a Inicia la sessió amb Google. GIF animat que mostra com es pot iniciar la sessió amb Google en configurar Site Kit a WordPress.
  10. Feu clic a Inicia la sessió amb Google. Com es pot iniciar la sessió amb Google per configurar Site Kit a WordPress.
  11. Seleccioneu el Compte de Google amb una propietat de Google Ads o de Google Analytics existent. GIF animat que mostra com es pot triar un Compte de Google per accedir a Site Kit.
  12. Després de concedir permís, verifiqueu la propietat del lloc web fent clic a Continua.
  13. Concediu accés a les dades del Compte de Google fent clic a Permet.
  14. Feu clic a Afegeix un lloc web per afegir el lloc web a Search Console. GIF animat que mostra com es pot verificar la propietat del lloc web i configurar Site Kit a WordPress.
  15. Ja heu configurat el connector.
  16. Per continuar, feu clic a Ves al meu tauler.
  17. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Site Kit i, després, Tauler.
  18. A la secció Analytics, feu clic a Connecta el servei. GIF animat que mostra com es pot connectar Google Analytics a WordPress a través de Site Kit.
  19. Inicieu la sessió amb el mateix Compte de Google que heu utilitzat abans. GIF animat que mostra com es pot triar un Compte de Google per accedir a Site Kit.
  20. Concediu permisos addicionals fent clic a Continua. Com es pot donar a Site Kit accés addicional al Compte de Google i continuar connectant Google Analytics a WordPress.
  21. Trieu la propietat d'analítica preexistent i feu clic a Configura AnalyticsGIF animat que mostra com es pot configurar Google Analytics a WordPress.
  22. Ja heu configurat Analytics.
  23. Per incloure Google Ads, aneu a la configuració de Site Kit fent clic a Configuració al menú de l'esquerra.
  24. Feu clic a Site Kit.
  25. Feu clic a la secció "Analytics" per desplegar-la i, tot seguit, a l'opció Edita que hi ha a la part inferior de la secció. GIF animat que mostra com es pot editar la configuració de Google Analytics a WordPress.
  26. Enganxeu l'identificador de conversió d'AdWords (AW-) al quadre que es proporciona i feu clic a Confirma els canvis. GIF animat que mostra com es pot introduir l'identificador de conversió de Google Ads a WordPress.

Si teniu una etiqueta que comença per "G-"

1. Inicieu la sessió al lloc web de WordPress.
  2. Assegureu-vos que el lloc web sigui accessible públicament, és a dir, que no estigui en mode de manteniment o que no s'hi pugui accedir només mitjançant una contrasenya.
  3. Al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a Plugins (Connectors).
  4. A la part superior de la pàgina "Plugins" (Connectors), feu clic a Add New (Afegeix-ne un de nou) i, tot seguit, cerqueu "Site Kit".
  5. A Site Kit by Google (Site Kite de Google), feu clic a Install now (Instal·la ara). GIF animat que mostra com es pot navegar fins al connector de Site Kit by Google a WordPress.
  6. Un cop instal·lat el connector, feu clic a Plugins (Connectors) al menú de l'esquerra.
  7. A "Site Kit by Google" (Site Kit de Google), feu clic a Activate (Activa).GIF animat que mostra com es pot activar el connector de Site Kit by Google a WordPress.
  8. Quan el connector estigui activat, feu clic a Site Kit a la part esquerra.
  9. Feu clic a Inicia la sessió amb Google.GIF animat que mostra com es pot iniciar la sessió amb Google en configurar Site Kit a WordPress.
  10. Seleccioneu el Compte de Google amb una propietat de Google Ads o de Google Analytics existent.GIF animat que mostra com es pot triar un Compte de Google per accedir a Site Kit.
  11. Després de concedir permís, feu clic a Continua per verificar la propietat del lloc web.
  12. Feu clic a Permet per concedir accés a les dades del Compte de Google.
  13. Feu clic a Afegeix un lloc web per afegir el lloc web a Search Console. Ja heu configurat el connector.GIF animat que mostra com es pot verificar la propietat del lloc web i configurar Site Kit a WordPress.
  14. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Site Kit i, després, Tauler.
  15. Feu clic a Configura Google Analytics.
  16. Inicieu la sessió amb el mateix Compte de Google que heu utilitzat abans.GIF animat que mostra com es pot triar un Compte de Google per accedir a Site Kit.
  17. Feu clic a Continua per concedir permisos addicionals.Com es pot donar a Site Kit accés addicional al Compte de Google i continuar connectant Google Analytics a WordPress.
  18. Trieu la propietat d'analítica preexistent i feu clic a Configura Analytics.GIF animat que mostra com es pot configurar Google Analytics a WordPress.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda