G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Accions massives

Les accions massives a Google Tag Manager us permeten dur a terme determinades operacions en diversos elements alhora. Aquestes accions es poden aplicar als resultats de la cerca, així com a les taules d'etiquetes, d'activadors, de clients i de variables. Així mateix, es poden dur a terme en la majoria d'elements que es mostren als resultats de la cerca de Tag Manager.

Les accions disponibles canvien en funció del tipus d'element:

Acció Icona Disponible a
Edita els activadors Etiquetes
Posa en pausa Etiquetes
Reactiva Etiquetes
Mou a una carpeta Etiquetes, activadors, variables i clients
Suprimeix Etiquetes, activadors, variables, clients, zones i plantilles

Edita els activadors d'etiquetes

Les edicions massives d'activadors estan disponibles a les etiquetes que heu seleccionat. Per fer edicions massives a activadors:

1. Seleccioneu una o més etiquetes d'una llista.
  2. Feu clic a Edita els activadors .
  3. Seleccioneu o desseleccioneu els activadors d'accionament de la llista. Les caselles de selecció indiquen l'acció:
    •  Aquest activador s'aplicarà a totes les etiquetes seleccionades.
    •  Aquest activador es traurà de totes les etiquetes seleccionades.
    •  Algunes etiquetes seleccionades tenen aquest activador. No es farà cap canvi en aquests activadors.
  4. Opcional: a la secció Activadors d'accionament, feu clic a la icona d'addició per afegir activadors a la llista. Ajusteu l'acció tal com s'indica al pas 3.
  5. Opcional: a la secció Excepcions, feu clic a la icona d'addició per afegir excepcions d'activador a la llista. Ajusteu l'acció tal com s'indica al pas 3.
  6. Feu clic a Desa.

Posar en pausa etiquetes

Podeu posar en pausa o reactivar diverses etiquetes d'una llista ràpidament:

1. Seleccioneu una o més etiquetes d'una llista.
  2. Feu clic a la icona per posar en pausa o reactivar les etiquetes seleccionades.
    • Si alguna de les etiquetes seleccionades es troba en estat reactivat, feu clic a la icona de pausa per posar-la en pausa.
    • Si totes les etiquetes seleccionades es troben en estat de pausa, feu clic a la icona de reproducció per reactivar-les.

Moure elements a una carpeta

Podeu moure ràpidament una llista d'elements a una carpeta seguint aquests passos:

1. Seleccioneu un o més elements d'una llista.
  2. Feu clic a la icona de moure a una carpeta.
  3. Opcional: per afegir una carpeta a la llista, feu clic a la icona d'addició.
  4. Seleccioneu la carpeta a la qual vulgueu moure els elements.

Suprimir elements

Podeu suprimir ràpidament una llista d'elements d'una carpeta seguint aquests passos:

1. Seleccioneu un o més elements d'una llista.
  2. Feu clic a .