Je Stadia-account verwijderen

Als je Stadia uit je Google-account verwijdert, worden alle Stadia-gegevens verwijderd, waaronder alle games, aankopen en je spelersprofiel.

Stadia uit je account verwijderen:

1. Ga naar de pagina Een Google-service verwijderen.
  2. Log in met het Google-account dat is gekoppeld aan je Stadia-account.
  3. Selecteer Stadia Stadia icon.
  4. Lees het overzicht van wat er gebeurt als je Stadia uit je Google-account verwijdert.
  5. Vink het selectievakje naast Vereist aan en selecteer Stadia verwijderen.

Wat er gebeurt als je je Stadia-account verwijdert

Als je je Stadia-account verwijdert:

• Je raakt definitief de toegang kwijt tot je games en alle andere aankopen die je hebt gedaan in Stadia. Je kunt je games en andere aankopen niet downloaden of verplaatsen naar een ander Google-account.
  • Als je Stadia uit je account verwijdert, worden actieve Stadia-abonnementen onmiddellijk beëindigd. Je krijgt geen terugbetaling voor een ongebruikt restant van je abonnementsperiode.
  • Je gamevoortgang en -prestaties worden definitief verwijderd.
  • Je vriendenlijst, chatgeschiedenis en andere activiteit in Stadia worden definitief verwijderd.
  • Je volledige spelersnaam wordt definitief verwijderd. Je kunt deze naam niet weer gebruiken als je je aanmeldt voor een nieuw Stadia-account.
  • Je opgeslagen screenshots en clips worden definitief verwijderd.
  • Hierdoor worden je opgeslagen live videostreams niet verwijderd. Deze blijven beschikbaar op YouTube.
  • Hiermee worden gegevens die zijn verzameld of opgeslagen door uitgevers van de games die je hebt gespeeld, niet verwijderd.
  • Hiermee worden geen Google Assistent-gegevens verwijderd.

Een verwijderd Stadia-account herstellen

Je kunt een Stadia-account herstellen binnen de eerste dertig dagen nadat je de verwijdering hebt aangevraagd. Als je je account wilt herstellen, neem je contact op met Stadia-support.

Je opgezegde abonnementen worden niet automatisch hersteld als je je Stadia-account herstelt. Je kunt Stadia Pro- of game-abonnementen herstellen op stadia.com of in de Stadia-app Stadia icon.

Belangrijk: Na dertig dagen kan je account niet meer worden hersteld, omdat je gegevens definitief zijn verwijderd.