Op 18 januari 2023 zetten we de Stadia-servers uit. Bekijk de veelgestelde vragen over Stadia-aankondigingen voor meer informatie. Het kan enige tijd duren voordat we het terugbetalingsproces hebben afgerond. We verwachten dat de meeste terugbetalingen vóór de beëindigingsdatum zijn uitgevoerd. Wacht totdat deze tijd is verstreken voordat je contact opneemt met ons supportteam over de status van je terugbetaling(en). Ons supportteam heeft geen verdere informatie om te delen en kan je terugbetaling niet versnellen.

Help-onderwerpen bekijken