Toegang tot je vriendenlijst voor uitgevers

Als je een game speelt op Stadia, kun je kiezen of game-uitgevers je vriendenlijst mogen gebruiken om bepaalde multiplayer-functionaliteit in games aan te zetten.

Je kunt delen aan- of uitzetten voor games van specifieke uitgevers:

In de Stadia-app

1. Open de Stadia-app Stadia-icoon op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je avatar.
  3. Tik op Privacy en dan scroll omlaag naar Games die gebruikmaken van je vriendenlijst.
  4. Tik op de schuifregelaar naast de naam van elke uitgever om delen aan of uit te zetten.

Op stadia.com

1. Log in op je account op stadia.com.
  2. Klik rechtsboven op je avatar en dan Stadia-instellingen.
  3. Klik op Privacy en dan scroll omlaag naar Games die gebruikmaken van je vriendenlijst.
  4. Klik op de schuifregelaar naast de naam van elke uitgever om delen aan of uit te zetten.

Als je delen aanzet voor specifieke uitgevers, kun je:

• Je lijst met Stadia-vrienden bekijken als je games van specifieke uitgevers speelt.
  • Je Stadia-vrienden uitnodigen om de games van die uitgevers met je te spelen.
Opmerking: Als je de toegang aanzet voor een specifieke uitgever, heeft die uitgever alleen toegang tot de Stadia-namen van je vrienden.