De Stadia-controller

Reserveren

Specificaties:

Kleuren

Duidelijk wit
Gewoon zwart
Donkerblauw (alleen beschikbaar in de Founder's Edition)

Wifi

Dual-band (2,4 GHz/5 GHz) IEEE 802.11 a/b/g/n/ac-connectiviteit

Bluetooth

Bluetooth Low Energy (BLE)

Headsetaansluiting

3,5mm-headsetaansluiting voor headsets met of zonder microfoon

USB

USB-C-poort voor opladen, bedrade gameplay en accessoires, zoals USB-C-headsets

Gewicht

268 g

Afmetingen

16,3 cm x 10,5 cm x 6,5 cm

Speciale functies

• Assistent-knop en microfoon
    • Google Assistent-knop om de ingebouwde microfoon te activeren
  • Opnameknop
    • Snelle toegang tot beeld- en video-opnamen

Batterij

Interne oplaadbare li-ionbatterij

Product bevat Bluetooth Classic-radio. Er is momenteel geen Bluetooth Classic-functionaliteit ingeschakeld. De Bluetooth Classic-functionaliteit kan op een later tijdstip worden geïmplementeerd. Fins wordt op dit moment niet door de functionaliteit van de Google Assistent ondersteund.