Til alle kursdeltakere: Nå er innhold på Skillshop kategorisert i to emnebaserte hovedkategorier: Skillshop Google Ads / GMP / GA for opplæring i Google Ads, Google Marketing Platform og Google Analytics, og Skillshop Other Topics for opplæring i andre emner. Når du ser gjennom ressurser/hjelpeartikler, velger du artikkelen som passer for deg, i henhold til kategorien i artikkeltittelen.

Kursplaner for andre emner i Skillshop

Viktig: Denne artikkelen gjelder bare for andre emner i Skillshop, som YouTube, Grow with Google, Waze med mer. Klikk her for å finne ut mer om kategoriseringen av Skillshop-emner og finne riktig hjelpeartikkel.

I denne artikkelen får du en forståelse av de ulike produktemnene som er tilgjengelige i Skillshop, samt hvordan du ser alle de tilknyttede kursplanene.

Tilgjengelige kursplaner etter produkt/emne

Nedenfor ser du en oversikt over all opplæringen som er tilgjengelig på Skillshop, inndelt etter produkt/emne. Her er alle emnene som er tilgjengelige via Se-delen i Skillshop:
Produkt/emne Beskrivelse
Grow with Google Få fart på karrieren eller bedriften med et nettkurs i digitale ferdigheter, der du lærer om alt fra koding til AI med mer.
Google for Education Dra nytte av opplæringssett satt sammen spesielt for lærere, elever og skoleledere i både grunnskolen, videregående skole og høyere utdanning.
Tjenester for prissammenligning Her finner du alle ressurser du trenger for å bruke Shopping-annonser til å oppnå gode resultater for tjenesten din for prissammenligning. Du kan finne innhold relatert til produkter, strategier, trender, fysiske arrangementer og opptak.
Google Min bedrift Finn ut hvordan du kan dra nytte av Google Min bedrift i bedriften din.
YouTube Kurs for Content ID-partnere og partnere med administrerte musikk-, bedrifts- eller mediekontoer.
Waze-fellesskap Finn ut hvordan du kan bruke Waze Ads for å gjøre stedet ditt til en destinasjon.
Android Enterprise-akademiet Utforsk og lær om verdens kraftigste mobilplattform – spesiallaget for bedrifter.
Google-omnikanal med annonser for varer i butikk Finn ut hvordan du kan nå forretningsmålene dine ved å bli bedre på annonser for varer i butikk.
Digitale ferdigheter i praksis Lær deg de praktiske digitale ferdighetene du trenger i dagens og morgendagens jobbmarked.
Partner Operations Global Partner Operations er en del av Global Security and Resilience Services-teamet hos Alphabet, og arbeidet vårt dreier seg om fysiske sikkerhetsrisikoer, siden det er relatert til beskyttelse av mennesker, informasjon og produkter i tredjepartssfæren.
Grunnleggende kunnskap om inkluderende markedsføring for byråer Med dette kurset får du kunnskapen du trenger om inkluderende markedsføring for å sikre at brukerne våre ser arbeid fra oss med autentiske historier de kan kjenne seg igjen i.
Yrkesforberedende program i Grow with Google Gjennom dette programmet får studenter ferdighetene de trenger for å starte i arbeidslivet.

Alle emner har egne unike underemner, kursplaner og kurs. Du kan se underemnene, kursplanene og kursene for alle emner via klikkbanen i Se-delen: