Varsel

Til alle kursdeltakere: Nå er innhold på Skillshop kategorisert i to emnebaserte hovedkategorier: Skillshop Google Ads / GMP / GA for opplæring i Google Ads, Google Marketing Platform og Google Analytics, og Skillshop Other Topics for opplæring i andre emner. Når du ser gjennom ressurser/hjelpeartikler, velger du artikkelen som passer for deg, i henhold til kategorien i artikkeltittelen.

Om andre emner i Skillshop

Viktig: Denne artikkelen gjelder bare for andre emner i Skillshop, som YouTube, Grow with Google, Waze med mer. Klikk her for å finne ut mer om kategoriseringen av Skillshop-emner og finne riktig hjelpeartikkel.

Slik fungerer det

Skillshop er en opplæringsplattform fra Google som du kan bruke til å forbedre ferdighetene dine innen Googles produkter og løsninger. Når du registrerer deg, får du tilgang til alle nettkursene der kostnadsfritt, og du kan fullføre dem i ditt eget tempo. Skillshop-innholdet er delt mellom to nettsteder. For å se innhold knyttet til disse andre emnene, gå hit:

• Grow with Google
  • Google for Education
  • tjenester for prissammenligning
  • Google Min bedrift
  • YouTube
  • Waze-fellesskap
  • Android Enterprise-akademiet
  • Google-omnikanal med annonser for varer i butikk
  • Digitale ferdigheter i praksis
  • Partner Operations
  • grunnleggende kunnskap om inkluderende markedsføring for byråer
  • yrkesforberedende program i Grow with Google

For å se innhold for andre emner nedenfor, gå hit:

• Google Ads
  • Google Analytics
  • Google Marketing Platform
  • Google Ad Manager/AdMob
  • Authorized Buyers

Hvis du vil vite mer om fordelene ved utmerkelser og sertifikater, kontokonfigurering eller navigering, kan du sjekke ressursene nedenfor eller lese alle de tilgjengelige hjelpeartiklene i brukerstøtten for Skillshop.

Flere ressurser