A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Analitzar i gestionar llocs web de la versió clàssica de Sites

Amb ajuda del Gestor de la versió clàssica de Sites, podeu fer la transició de la versió clàssica a la nova.

A més, us permet consultar tots els llocs web de la versió clàssica de Sites i informació sobre cadascun d'ells. Per exemple, podeu veure quantes vegades s'ha vist cada lloc web de la versió clàssica de Sites durant el darrer mes.

Quan utilitzeu el Gestor de la versió clàssica de Sites, podeu convertir un sol lloc web o diversos. Per ordenar-ne i analitzar-ne diversos, utilitzeu filtres.

Utilitzar el Gestor de la versió clàssica de Sites
  1. A l'ordinador, aneu al Gestor de la versió clàssica de Sites.
  2. Feu clic en un lloc web per obrir un tauler lateral amb més informació sobre el lloc web. Un lloc web de la versió clàssica de Sites creat recentment pot tardar unes 24 hores a mostrar-se al Gestor de la versió clàssica de Sites.
  3. Apliqueu un o diversos filtres.
    • Títol
    • Propietari
    • Visualitzacions del mes passat
    • Visualitzacions durant el darrer any
    • Data de la darrera visualització
    • Data del darrer canvi
    • Data de creació
    • Estat (Actiu, Suprimit o Migrat)

Podeu fer clic en aquestes capçaleres per ordenar els llocs web.

• Nom
  • Darrera edició
  • Visualitzacions dels 30 darrers dies

Consell: per fer una anàlisi més detallada, podeu exportar a Fulls de càlcul de Google una llista dels vostres llocs web.

Convertir un lloc web de la versió clàssica a la nova versió de Sites
Important: si convertiu un lloc web de la versió clàssica de Sites, el lloc web de la nova versió de Sites no inclou els Apps Scripts creats des del lloc de la versió clàssica.
Podeu utilitzar el Gestor de la versió clàssica de Sites per convertir de manera massiva els llocs web de la versió clàssica a la nova versió de Sites.
  1. A l'ordinador, aneu a la versió clàssica de Sites.
  2. Al tauler esquerre, feu clic a Gestor de la versió clàssica de Sites
  3. Al tauler de la dreta, feu clic a Eina de conversió. Seleccioneu un o més llocs web per convertir-los. Podeu utilitzar filtres per trobar els llocs web que necessiteu.
  4. Feu clic a Converteix.
  5. Per mantenir els mateixos permisos del lloc web, marqueu la casella "Conserva la configuració de compartició".
  6. Feu clic a Converteix.
    • Els llocs web grans poden tardar uns quants minuts a convertir-se.
    • Després de la conversió, cap dels canvis que feu al lloc web original no es transferirà al nou.
  7. Per revisar el lloc web, feu clic a Revisa l'esborrany.
    • Opcional: si teniu previst publicar el lloc web de la nova versió de Sites en una altra adreça, feu clic a Opcions avançades i, a continuació, Desconnecta.
  8. Per publicar el lloc web, aneu a la part superior dreta i feu clic a Publica.
  9. Introduïu una adreça web per al lloc web de la nova versió.
    • Opcional: per canviar qui pot veure el lloc web, feu clic a Gestiona.
  10. Feu clic a Publica.

Consells: aquests són alguns efectes que podeu esperar si inicieu la conversió de diversos llocs web de la versió clàssica a la nova versió de Sites.

• Us convertireu en el propietari dels llocs web convertits.
  • Si algú no pot crear llocs web de la nova versió de Sites a la vostra configuració, tampoc no podrà convertir cap lloc web de la versió clàssica de Sites.
  • Si alguns llocs web no es poden convertir (per exemple, si són en un domini diferent del vostre), s'ometran i rebreu una notificació per correu electrònic.
  • Els correus electrònics de finalització només s'envien si una conversió falla a causa d'una infracció de la mida. Si voleu comprovar si hi ha altres errors, podeu filtrar els llocs web que indiquin "No iniciada" quan la conversió massiva s'hagi completat.

Fer exportacions a Fulls de càlcul

Important: en el cas dels llocs web visitats abans de l'abril de 2020, la data d'última visualització serà buida a les dades que s'hagin exportat.
  1. A l'extrem inferior esquerre de la llista, feu clic a Exporta a Fulls de càlcul de Google Sheets export.
  2. A la finestra emergent "S'ha exportat correctament a Fulls de càlcul de Google", feu clic a Mostra.
  3. Obriu a Drive el full anomenat "Exportació de les teves dades de la versió clàssica de Google Sites (<data i hora>)".