A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Utilitzar Analytics amb un lloc web

Amb Analytics, podeu recollir dades bàsiques del vostre lloc web.*

Consell: aquesta secció és per a la versió nova de Google Sites. Obteniu ajuda per a la versió clàssica de Google Sites.

Pas 1: obteniu un identificador de propietat d'Analytics

1. Si encara no en teniu cap, registreu-vos per obtenir un compte d'Analytics.
  2. Localitzeu l'identificador de propietat d'Analytics.

Pas 2: afegiu l'identificador de propietat d'Analytics al vostre lloc web

1. A l'ordinador, obriu un lloc web de la versió nova de Google Sites.
  2. A l'extrem superior dret, feu clic a Configuració Settings.
  3. A la finestra "Configuració", aneu a Analítiques.
  4. Introduïu un identificador de propietat d'Analytics vàlid. Ha de tenir el format "UA-XXXXXX-X" o "G-XXXXXXX".

Les dades poden tardar fins a 24 hores a mostrar-se a Analítiques.

Pas 3: consulteu les vostres dades

1. Obriu Analytics.
  2. Consulteu les vostres dades. Descobriu com podeu utilitzar Analytics.

Consell:

• En publicar un camí personalitzat en una pàgina o canviar el nom d'una pàgina, es crearà un URL i és possible que afecti el seguiment de dades amb Analytics.
  • Si els lectors del lloc web rebutgen les galetes de seguiment de l'ús, les dades sobre les visites i l'activitat del lloc web podrien ser imprecises i subestimar l'ús real.Obtén més informació sobre les galetes.

Versió clàssica de Google Sites

Consell: aquesta secció és per a la versió clàssica de Google Sites. Obteniu ajuda per a la versió nova de Google Sites.

Utilitzar Analytics amb un lloc web

Afegir el seguiment d'Analytics

1. A l'ordinador, obriu un lloc web de la versió clàssica de Google Sites.
  2. Feu clic a Configuració Configuració i després Gestiona el lloc web.
  3. A "Estadístiques", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall i després Utilitza Universal Analytics.
  4. Al quadre de text, localitzeu "Identificador de propietat web d'Analytics" i introduïu un identificador de propietat d'Analytics vàlid. Ha de tenir el format "UA-XXXXXX-X". Per utilitzar un identificador de propietat que comenci per "G-XXXXXXX", heu de fer la conversió a la nova versió de Sites.
  5. A la part superior, feu clic a Desa.

Les dades poden tardar fins a 24 hores a mostrar-se a Analítiques.

* Tingueu en compte que Analytics no està subjecte a l'Esmena relativa al tractament de dades de Google Workspace. Consulteu les condicions de tractament de dades de Google Analytics per obtenir més informació.