A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Què implica convertir un lloc web

To get info about what happens when you convert a site, use the charts below.

Consell: podeu utilitzar el Gestor de la versió clàssica de Sites per convertir els vostres llocs web de la versió clàssica a la nova versió de Sites.

Site customization
Funció Què ha canviat a la nova versió de Sites? Què implica aquest canvi a la nova versió de Sites?
Disseny El lloc web de la nova versió de Sites utilitza una estructura de quadrícula.

És possible que alguns elements no tinguin la mida o l'alineació correctes, així que potser haureu d'editar el disseny del lloc web.

Consell: si heu editat l'HTML d'una pàgina a la versió clàssica de Sites, és possible que el lloc web no es copiï bé.

Temes La nova versió de Sites utilitza temes diferents.

El tema del lloc web nou tindrà un aspecte diferent.

Obteniu informació sobre com podeu canviar l'aspecte del vostre lloc web.

Estils de text Hi ha menys opcions de format.

Les opcions següents es copiaran al lloc web nou:

• Negreta
  • Cursiva
  • Ratllat
  • Subratllat
  • Sagnat del paràgraf
  • Llista numerada
  • Llista de pics
  • Títols (T1 - T3)
  • Alineació del text
  • Direcció del text
  • Enllaços
  • Blocs de codi
  • Subíndex/Superíndex

Consells:

Imatges, insercions i gadgets
Funció Què ha canviat a la nova versió de Sites? Què implica aquest canvi a la nova versió de Sites?
Imatges Podeu continuar afegint imatges al lloc web.

Es copiaran els tipus de fitxers següents:

• JPEG
  • GIF
  • PNG

Consell: no es copiarà la imatge de capçalera. Obteniu informació sobre com podeu afegir una imatge o una capçalera al lloc web.

Les imatges que s'hagin afegit a través d'una adreça web només funcionaran si la imatge està disponible per a tothom.

• Per exemple, una imatge procedent d'un lloc web que obligui a iniciar la sessió no funcionarà. Per tornar-la baixar, feu clic a la imatge danyada. A continuació, pengeu-la al lloc web nou.
Insercions Podeu inserir molts tipus de contingut de Google.

Les insercions de Google següents es copiaran al lloc web nou:

• Documents, Fulls de càlcul i Presentacions de Google
  • Formularis de Google
  • Dibuixos de Google
  • Carpetes de Drive
  • YouTube
  • Google Maps
  • Google Calendar
  • Grups de Google

Consell: els gràfics inserits no es poden copiar a la nova versió de Sites.

Gadgets Els gadgets ja no són compatibles.

La majoria de gadgets no es convertiran i se substituiran per un espai reservat que indicarà una inserció danyada.

Alguns gadgets que utilitzin iframes o quadres HTML sí que funcionaran.

A la nova versió de Sites, podeu inserir aplicacions amb iframes creades amb Apps Script o Firebase. Obteniu informació sobre com podeu afegir contingut d'un altre lloc web.

Site structure & page types
Funció Què ha canviat a la nova versió de Sites? Què implica aquest canvi a la nova versió de Sites?
Estructura del lloc web Els menús coincideixen exactament amb el mapa del lloc.

L'estructura i l'organització del lloc web de la nova versió de Sites es basen en el mapa del lloc de la versió clàssica. Obteniu informació sobre com podeu organitzar les pàgines.

Consells:

Subpàgines Podeu afegir fins a cinc nivells de subpàgines.

Les pàgines amb una imbricació superior a cinc nivells pujaran al cinquè nivell.

Consell: les adreces web s'actualitzaran perquè coincideixin amb el camí de navegació nou.

Tipus de pàgines Hi ha un tipus de pàgina.

El contingut de diferents tipus de pàgines de la versió clàssica de Sites es transferirà a la versió nova.

Les pàgines de llista es copiaran a un full de càlcul de Google i s'inseriran a la pàgina nova.

Els anuncis es copiaran a una pàgina estàndard de la nova versió de Sites. El contingut de l'anunci i la data de publicació original es transferiran a la pàgina nova.

Fitxers adjunts Podeu adjuntar fitxers a una pàgina o una pàgina d'emmagatzematge de fitxers.

Les pàgines d'emmagatzematge de fitxers es copiaran a una pàgina estàndard:

• Els fitxers desats en aquestes pàgines s'afegiran a una carpeta nova de Google Drive.
  • Aquesta carpeta s'anomenarà com el lloc web convertit i s'afegirà a la pàgina convertida.
  • Els enllaços de la pàgina d'emmagatzematge de fitxers es col·locaran a la pàgina, a sobre de la carpeta nova.

Els fitxers adjunts de pàgines es copiaran com una carpeta de Google Drive inserida a la part inferior de la pàgina:

• Els fitxers adjunts a una pàgina de la versió clàssica de Sites s'afegiran a una carpeta de Google Drive nova.
  • Aquesta carpeta s'anomenarà com el lloc web convertit.

Quan convertiu un lloc web amb fitxers adjunts, pàgines d'emmagatzematge de fitxers o pàgines de llista, es creen fitxers nous a Google Drive per emmagatzemar-los:

• Si manteniu els permisos de compartició del lloc web, els editors tindran accés als fitxers nous.
  • Si no manteniu els permisos de compartició del lloc web, el propietari que hagi fet la conversió serà el propietari dels fitxers convertits.
Comentaris, subscripcions i historial de revisions
Feature What’s different in new Sites What to expect in new Sites
Comments Visitors can’t comment on pages. Visitor comments won’t carry over to your new site.
Subscriptions Subscriptions aren’t available.

Subscriptions won’t carry over to your new site.

Tip: You can create a Google Group and email the group.

Sharing & publishing
Funció Què ha canviat a la nova versió de Sites? Què implica aquest canvi a la nova versió de Sites?
Compartició El lloc web només pot tenir un propietari.

Quan convertiu un lloc web, podeu triar si voleu conservar els mateixos permisos de compartició:

• Els editors i els lectors del lloc web continuaran com estaven.
  • Si un lloc web de la versió clàssica té més d'un propietari, el que iniciï la conversió serà el propietari del lloc web nou. Obteniu informació sobre com podeu canviar el propietari del lloc web.
  • Si decidiu mantenir els mateixos permisos, la resta de propietaris es convertiran en editors.
  • Els fitxers adjunts importats no es poden compartir amb el públic del lloc web publicat. Obteniu informació sobre com podeu canviar els permisos de carpetes.
  • De manera predeterminada, els editors del lloc web convertit no poden publicar-lo, canviar-ne els permisos ni afegir-hi més persones. Per permetre aquestes opcions, els propietaris poden anar a Comparteix and then Configuració Settings Grey.

Si voleu que el lloc web nou tingui diversos propietaris, obteniu informació sobre com podeu utilitzar les unitats compartides.

Permisos de nivell de pàgina Els llocs web de la nova versió de Sites no tenen permisos de nivell de pàgina. Si convertiu un lloc web amb permisos de nivell de pàgina, només se'n transferiran els propietaris.
Publicació Quan estigueu a punt per publicar el lloc web de la nova versió, podeu triar una adreça web nova o bé utilitzar la mateixa que teníeu per al lloc web de la versió clàssica.

Si utilitzeu la mateixa adreça web:

• El lloc web de la nova versió substituirà el de la versió clàssica.
  • Quan els visitants arribin a la vostra adreça web, veuran el lloc web de la nova versió.
  • El lloc web original es mourà a la secció "Llocs web migrats" de la versió clàssica de Sites i se suprimirà al cap de 30 dies.

Consell: per accedir als llocs web migrats, aneu a Google Sites. A l'esquerra, feu clic a Llocs web migrats.

Si trieu una adreça web nova:

• El lloc web de la nova versió es publicarà a l'adreça web nova.
  • El lloc web de la versió nova no substituirà el lloc web de la versió clàssica.
  • El lloc web original continuarà estant disponible a l'adreça web original.

Obteniu informació sobre com podeu publicar el vostre lloc web.