Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Skapa och redigera annonsgrupper

Med annonsgrupper kan du ordna och inrikta dina annonser. Du kan ange bud och ordna sökord på annonsgruppsnivå. I denna artikel beskriver vi hur du skapar och redigerar en annonsgrupp.

Innan du börjar

Denna artikel handlar om annonsgrupper för befintliga kampanjer, men du kan också skapa annonsgrupper i samband med att du skapar en kampanj. Läs mer om hur du skapar en kampanj.

Anvisningar

Skapa en ny annonsgrupp

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Annonsgrupper på sidmenyn till vänster.
  3. Skapa en ny grupp genom att klicka på plusknappen .
  4. Ange inställningar för din annonseringsplattform:

Redigera en annonsgrupp

1. Logga in på nya Search Ads 360.

2. Klicka på Annonsgrupper på sidmenyn till vänster.

• Valfritt: Använd filter för att hitta annonsgrupper som matchar särskilda kriterier. Du kan till exempel använda filter för att hitta annonsgrupper i särskilda typer av konton eller som matchar särskilda namn.

3. Håll muspekaren över och klicka på pennikonen Redigera bredvid varje inställning du vill ändra.