Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Kontrollera annonsgruppens status

I kolumnen Status på fliken Annonsgrupper kan du se om en annonsgrupp är aktiv. Baserat på annonsgruppens status kan du ta reda på

• vilka av dina annonsgrupper som är pausade, aktiverade eller har en annan status
  • vilka ändringar du behöver göra i en annonsgrupp eller dess kampanj
  • om en annonsgrupp har godkänts baserat på den aktuella annonsplattformens policy

Anvisningar

Ta reda på annonsgruppens status

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Annonsgrupper.
  3. Annonsgruppens status visas i kolumnen Status.
  4. Du kan sortera annonsgrupperna efter status genom att klicka på kolumnrubriken Status.

Filtrera annonsgrupper

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Annonsgrupper på sidmenyn till vänster.
  3. Klicka på Lägg till filter i tabellverktygsfältet och välj önskat filteralternativ.

Vad annonsgruppens status innebär

Annonsgruppens status

Beskrivning

Kvalificerad

Annonsgruppen är inställd för visning. Det kan vara en god idé att se efter på fliken Annonser och tillgångar att enskilda annonser i annonsgruppen inte överträder policyerna och därför inte visas.

Pausad

Du har tillfälligt slutat visa annonser i annonsgruppen. Dess annonser visas inte. Du kan återuppta den pausade annonsgruppen och börja visa annonser igen.

Borttagen

Du har tagit bort annonsgruppen. Dess annonser visas inte. Du kan inte återuppta den borttagna annonsgruppen och börja visa annonser igen när de har tagits bort.

Ofullständigt

Annonsgruppen saknar nödvändiga element (till exempel sökord eller annonser). Dess annonser visas inte.

Kampanjen är pausad

Du har pausat kampanjen där annonsgruppen ingår. Dess annonser visas inte. Du kan återuppta den pausade kampanjen och börja visa annonser igen.

Kampanj borttagen

Du har tagit bort kampanjen där annonsgruppen ingår. Dess annonser visas inte. Du kan inte återuppta den borttagna kampanjen och börja visa annonser igen när de har tagits bort.

Kampanjen är tillfälligt avstängd

Annonsgruppen visas inte eftersom det förskottsbetalda saldot har tagit slut. Kampanjen och dess annonsgrupper återupptas när du sätter in pengar.

Kampanjen är avslutad

Annonsgruppen ingår i en kampanj vars slutdatum har passerat. Dess annonser visas inte.

Kampanjen är vilande

Du har schemalagt kampanjen där annonsgruppen ingår så att den startar senare. Dess annonser visas inte ännu.

Utgått (endast Microsoft Advertising)

Annonsgruppen är inaktiv eftersom det schemalagda slutdatumet har passerat.

Har inte lagts upp i externt konto

Ändringar i annonsgruppen har inte skickats till det externa kontot ännu. Uppdatera sidan. Visa och åtgärda sändningsfel om denna status fortfarande visas efter några minuter.