Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

Over instellingen van Microsoft Advertising-campagnes

Icoon Bing Ads Dit artikel is alleen van toepassing op Microsoft Advertising-accounts in de nieuwe versie van Search Ads 360.

Stem uw campagne af door uw campagne-instellingen aan te passen. De campagne-instellingen die u selecteert, zijn van toepassing op alle advertenties in een campagne.

Instelling Beschrijving Referenties
Campagnenaam

Geef een naam op voor de campagne. Kies een naam die het thema van uw campagne duidelijk beschrijft, zodat u deze makkelijk kunt vinden in uw account.

Opmerking: De naam van de campagne is niet zichtbaar voor uw klanten.

Campagnestatus

U kunt de status van uw campagne wijzigen in een van de volgende opties:

• Aangezet
  • Onderbroken
  • Verwijderd

Budget

Geef het bedrag op dat u bereid bent elke dag aan een campagne te besteden. In de nieuwe versie van Search Ads 360 wordt deze instelling niet gebruikt om uw uitgaven te beheren. In plaats daarvan wordt de instelling geüpload naar Microsoft Advertising en gebruikt Microsoft Advertising de instelling om uitgaven te beheren. Als u een gedeeld budget wilt toepassen, klikt u op Toepassen vanuit gedeelde bibliotheek en selecteert u het gedeelde budget dat u wilt gebruiken.

Als u automatisch bieden wilt gebruiken, doet u het volgende:

1. Rond uw campagne af.
  2. Log in bij de vorige versie van Search Ads 360.
  3. Synchroniseer het account.
  4. Maak een biedstrategie en pas deze toe op de campagne.

Totdat uw biedstrategieën zijn gemigreerd naar de nieuwe versie van Search Ads 360, kunt u alleen biedstrategieën uit de vorige versie van Search Ads 360 bekijken. Meer informatie

Bekijk het tabblad Wat is er beschikbaar in de informatiehub om op de hoogte te blijven van beschikbare functies, waaronder biedingen.

Bieden De standaard biedstrategie is Handmatige CPC, waarmee u uw eigen maximum-CPC (kosten per klik) voor uw advertenties kunt instellen.
Locaties

Advertenties in Microsoft Advertising kunnen standaard worden weergegeven in de Verenigde Staten, Canada en andere landen, maar u kunt specifieke locaties kiezen om de advertenties weer te geven.

Locatietargets van Microsoft Advertising die u in de nieuwe versie van Search Ads 360 maakt, zijn van toepassing op:

• Mensen die zich bevinden op uw targetlocaties
  • Mensen die naar uw targetlocaties zoeken of hier pagina's over bekijken
Log in bij Microsoft Advertising als u deze opties voor locatietargeting wilt wijzigen. Meer informatie vindt u in het Helpcentrum van Microsoft Advertising.
Targeting op locatie van Microsoft Advertising gebruiken
Talen

De taalinstelling bepaalt de landen of regio's waarin de advertenties van uw campagne kunnen worden getoond.

Aangezien Microsoft Advertising uw advertenties niet vertaalt, raden we u aan advertenties te schrijven in de talen die uw klanten spreken. Vervolgens gebruikt u targeting op taal om ervoor te zorgen dat de juiste taal aan de juiste klanten wordt getoond.

Meer informatie over targeting op taal in Microsoft Advertising-campagnes
Conversies

Deze instelling bepaalt welke conversieacties worden gerapporteerd in de kolom Conversies voor uw campagne. Als u 'Slim bieden' gebruikt, worden uw biedstrategieën geoptimaliseerd voor deze conversies.

Als u de instellingen voor conversie-opname op accountniveau wilt overschrijven en andere conversieacties voor deze campagne wilt opnemen, selecteert u een afzonderlijke conversieactie of een conversieactiereeks.

Attributiemodel Met deze instelling kunt u snel verschillende attributiemodellen instellen voor een of meer conversieacties, zonder alle modellen tegelijk te wijzigen.
Aanpassing van vrije variabelen Maak een vrije-variabeleaanpassing die van toepassing is op deze en vergelijkbare campagnes. Meer informatie over aanpassingen van vrije variabelen
URL-opties voor campagne

Kies de gewenste tracking-URL voor uw campagne:

• De trackingtemplate is de URL waar de advertentieklik naartoe moet gaan voor tracking. Meer informatie
  • Aangepaste parameters

Networks Met deze instelling kunt u het bereik van uw campagne uitbreiden met het Microsoft Audience Network (dat Microsoft Display Network wordt genoemd in Search Ads 360).
Aanvullende instellingen Nadat u een campagne heeft gemaakt, kunt u de optionele instelling voor dynamische zoekadvertenties gebruiken om uw campagne te optimaliseren. Meer informatie over campagnes met dynamische zoekadvertenties