Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Visa regelstatus, resultat och versionshistorik

I Search Ads 360 består en regel av ett villkor eller en uppsättning villkor. När regeln uppfylls aktiveras en angiven åtgärd eller uppsättning åtgärder som utförs på den data du anger.

Visa regelstatus

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klicka på Verktyg och inställningar i navigeringsfältet.
  4. Klicka på Regler under Massåtgärder.
  5. I rapporttabellen visas upp till 2 000 regler. Klicka på ikonen med tre punkter ovanför rapporttabellen och välj något av följande:
Det här urvalet Visar upp till 2 000 regler som matchar följande kriterier
Visa alla
  • Är för närvarande aktiva
    • Detta kan till exempel vara återkommande regler som är schemalagda att köras i framtiden eller engångsregler som inte har körts ännu
  • Är för närvarande pausade
  • Engångsregler som kördes under de senaste 90 dagarna
  • Regler som har tagits bort under de senaste 90 dagarna
    • Om du till exempel tog bort en regel för 91 dagar sedan visas inte regeln och den kan inte återaktiveras
Dölj borttagna
  • Är för närvarande aktiva
  • Är för närvarande pausade
  • Engångsregler regler som kördes under de senaste 90 dagarna
Dölj pausade
  • Är för närvarande aktiva
  • Engångsregler regler som kördes under de senaste 90 dagarna

Om du vill visa regelns status letar du efter en ikon bredvid regelnamnet. Om till exempel (grön cirkel) visas bredvid regelns namn är regeln för närvarande aktiv och körs enligt schemat.

Visa resultatet av en regel

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klicka på Verktyg och inställningar i navigeringsfältet.
  4. Klicka på Regler under Massåtgärder.
  5. Klicka på Resultat på sidan Regler.
  6. På fliken Resultat visas status, beskrivning och ändringar som gjorts av varje regel som har körts under en viss tidsperiod.
  7. Klicka på Lägg till filter och filtrera reglerna efter behov.

Visa versionshistoriken för en regel

När du sparar ändringar i en regel tar Search Ads 360 bort den gamla regeln och skapar en ny version av regeln med uppdaterade inställningar. Så här visar du regelns inställningar och versionshistorik:

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klicka på Verktyg och inställningar i navigeringsfältet.
  4. Klicka på Regler under Massåtgärder.
  5. Klicka på Versionshistorik på sidan Regler. På fliken Versionshistorik ser du information om de olika versionerna av dina regler, inklusive det senaste körningsdatumet för en version.
  6. Klicka på Lägg till filter och filtrera reglerna efter behov.
  7. Klicka på Använd.