Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

Status, resultaten en versiegeschiedenis van regels bekijken

In Search Ads 360 bestaat een regel uit een voorwaarde of een reeks voorwaarden. Als aan de regel wordt voldaan, wordt een bepaalde actie of reeks acties geactiveerd die moeten worden uitgevoerd voor de gegevens die u specificeert.

Regelstatus bekijken

1. Log in bij de nieuwe versie van Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klik in het navigatiebalk op Tools en instellingen .
  4. Klik onder Bulkacties op Regels.
  5. De rapportagetabel toont maximaal 2000 regels. Klik op het icoon met 3 stippen boven de rapportagetabel en selecteer een van de volgende opties:
Deze selectie Hiermee worden maximaal 2000 regels getoond die voldoen aan de volgende criteria
Alles tonen
  • Zijn op dit moment actief
    • Bijvoorbeeld terugkerende regels die gepland staan om in de toekomst te worden uitgevoerd of niet-herhalende regels die nog niet zijn uitgevoerd
  • Zijn op dit moment onderbroken
  • Niet-herhalende regels die in de afgelopen 90 dagen zijn uitgevoerd
  • Regels die in de afgelopen 90 dagen zijn verwijderd
    • Als u bijvoorbeeld 91 dagen geleden een regel heeft verwijderd, wordt de regel niet weergegeven en kan deze niet opnieuw worden geactiveerd.
Verwijderde items verbergen
  • Zijn op dit moment actief
  • Zijn op dit moment onderbroken
  • Niet-herhalende regels die in de afgelopen 90 dagen zijn uitgevoerd
Onderbroken items verbergen
  • Zijn op dit moment actief
  • Niet-herhalende regels die in de afgelopen 90 dagen zijn uitgevoerd

U kunt de status van de regel bekijken door een icoon te zoeken naast de naam van de regel. Als er bijvoorbeeld (groene cirkel) naast de naam van de regel staat, is de regel op dit moment actief en wordt deze uitgevoerd zoals gepland.

Resultaten van een regel bekijken

1. Log in bij de nieuwe versie van Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klik in het navigatiebalk op Tools en instellingen .
  4. Klik onder Bulkacties op Regels.
  5. Klik op de pagina Regels op Resultaten.
  6. Op het tabblad Resultaten vindt u de status, beschrijving en wijzigingen die zijn aangebracht door elke regel die in een bepaalde periode is uitgevoerd.
  7. Klik op Filter toevoegen en filter regels indien nodig.

Versiegeschiedenis van een regel bekijken

Als u uw bewerkingen voor een regel opslaat, verwijdert Search Ads 360 de oude regel en wordt er een nieuwe versie van de regel gemaakt met geüpdatete instellingen. Zo bekijkt u de instellingen en versiegeschiedenis van de regel:

1. Log in bij de nieuwe versie van Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klik in het navigatiebalk op Tools en instellingen .
  4. Klik onder Bulkacties op Regels.
  5. Klik op de pagina Regels op Versiegeschiedenis. Het tabblad Versiegeschiedenis bevat informatie over de verschillende versies van uw regels, waaronder de laatste uitvoeringsdatum van een versie.
  6. Klik op Filter toevoegen en filter regels indien nodig.
  7. Klik op Toepassen.