Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Se regelstatus, resultater og versionshistorik

I Search Ads 360 består en regel af en betingelse eller et sæt betingelser. Når reglen er opfyldt, aktiverer den en bestemt handling eller et bestemt sæt handlinger, der skal udføres på de data, du angiver.

Se regelstatus

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klik på Værktøjer og indstillinger i navigationslinjen.
  4. Klik på Regler under "Massehandlinger".
  5. Rapporteringstabellen viser op til 2.000 regler. Klik på ikonet med tre prikker , der vises over rapporteringstabellen, og vælg en af følgende muligheder:
Dette valg Viser op til 2.000 regler, der matcher følgende kriterier
Vis alle
  • Er aktive i øjeblikket
    • Det kan f.eks. være regler med tilbagevendende regler, der er planlagt til at køre på et senere tidspunkt, eller regler, som ikke er faste, og som endnu ikke er blevet kørt endnu.
  • Er i øjeblikket sat på pause
  • Ikke-faste regler, som kørte inden for de seneste 90 dage
  • Regler, der er blevet fjernet inden for de seneste 90 dage
    • Hvis du f.eks. fjernede en regel for 91 dage siden, vises reglen ikke og kan ikke genaktiveres
Skjul fjernede
  • Er aktive i øjeblikket
  • Er sat på pause i øjeblikket
  • Ikke-faste regler, som kørte inden for de seneste 90 dage
Skjul kampagner, der er sat på pause
  • Er aktive i øjeblikket
  • Ikke-faste regler, som kørte inden for de seneste 90 dage

Hvis du vil se reglens status, skal du kigge efter et ikon ud for reglernes navn. Hvis f.eks. (grøn cirkel) vises ud for reglens navn, er reglen i øjeblikket aktiv og kører som planlagt.

Se resultaterne af en regel

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klik på Værktøjer og indstillinger i navigationslinjen.
  4. Klik på Regler under "Massehandlinger".
  5. Klik på Resultater på siden "Regler".
  6. Fanen "Resultater" viser status, beskrivelse og ændringer, der er foretaget af hver regel, der har kørt inden for en bestemt tidsramme.
  7. Klik på Tilføj filter, og filtrér regler efter behov.

Se versionshistorik for en regel

Når du gemmer dine ændringer af en regel, fjerner Search Ads 360 den gamle regel og opretter en ny version af reglen med opdaterede indstillinger. Sådan ser du indstillingerne for og versionshistorikken for reglen:

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klik på Værktøjer og indstillinger i navigationslinjen.
  4. Klik på Regler under "Massehandlinger".
  5. Klik på Versionshistorik på siden "Regler". Fanen "Versionshistorik" indeholder oplysninger om de forskellige versioner af dine regler, herunder den seneste kørselsdato for en version.
  6. Klik på Tilføj filter, og filtrér regler efter behov.
  7. Klik på Anvend.