Melding

Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

not

Retourneert True als x onwaar is en retourneert False als x waar is

Syntaxis

not(x)

Parameters

De parameter moet een waar- of onwaar-expressie zijn.

Voorbeeld

if(

And(

not(has_label("Merk")),

ROAS > 120

),

"Sterk niet-merk",

""

)

Als u deze functie toevoegt aan een zoekwoordtabel, wordt in de formulekolom 'Sterk niet-merk' weergegeven als het zoekwoord niet is gelabeld met 'Merk' en het bijbehorende ROAS hoger is dan 120.

Gerelateerde links