Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

or

Retourneert True als een van de parameters waar is.

Syntaxis

or(x, y, ...)

Parameters

Alle parameters moeten 'true' of 'false' zijn.

Voorbeeld

If(or(Clicks > 10000, Revenue > Cost), "Dit was een goede week!", "")
Als u deze functie aan een zoekwoordtabel toevoegt, bevat de formulekolom de tekst 'Dit was een goede week!' als het zoekwoord meer dan 10.000 klikken heeft ontvangen of als het zoekwoord meer opbrengst dan kosten heeft gegenereerd.