Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

and

Retourneert True als alle parameters waar zijn

Syntaxis

and(x, y, ...)

Parameters

Alle parameters moeten 'true' of 'false' zijn.

Voorbeeld

If(and(Clicks > 1000, Actions + Trans < 5), "Veel klikken en weinig conversies", "")
Als u deze functie aan een zoekwoordtabel toevoegt, In de formulekolom wordt 'Veel klikken en weinig conversies' weergegeven als het zoekwoord meer dan 1000 klikken heeft ontvangen en samen minder dan 5 acties of transacties heeft opgeleverd.