Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

is_error

Evalueert de waarde als true als value een fout is.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar in Templates en kan niet worden gebruikt in rapporten.

Syntaxis

is_error(value)

Parameters

• value en kan een expressie zijn, moet een getal, een tekst of een booleaanse waarde zijn.

Voorbeelden

• Retourneert '1.067,30' als dat een geldige numerieke notatie voor de adverteerder is. Anders wordt '1.067,30' omgezet naar een geldige indeling:

if(

is_error(to_number("1.067,30")),

substitute(

substitute("1.067,30", ".", ""),

",", "."),

"1.067,30"

)

• Retourneert de waarde 'true' als de getalnotatie ongeldig is voor de huidige adverteerder:
    Is_error(to_number("1.0,67"))
  • Retourneert de waarde 'true' als de aangegeven formulekolom ongeldig is voor de huidige context:
    Is_error(c:”PLARevenue”)