Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Mallien luomien kampanjoiden ja muiden kohteiden katsominen

Kampanjoita, mainosryhmiä, responsiivisia hakumainoksia, avainsanoja ja muita kohteita voi luoda ja ylläpitää manuaalisesti tai automaattisesti mallien avulla.

Voit katsella mallien luomia kohteita suodattimien ja lisäraportointisarakkeiden avulla:

1. Kirjaudu uuteen Search Ads 360:een.
  2. Siirry alahallinnoijatilille.
  3. Valitse sivuvalikosta Kampanjat-, Mainosryhmät-, Mainokset- tai Avainsanat-välilehti.
  4. Lisää Sarakkeet-painikkeen avulla näkymään Mallin nimi ‑sarake avattavasta Määritteet-valikosta. Halutessasi voit lisätä myös Mallipohjaisen hallinnan tila- ja Mallin tunnus ‑sarakkeen.
  5. Mallien nimet näkyvät nyt listattujen kohteiden Mallin nimi ‐sarakkeessa. Voit etsiä lisäsuodatuksen avulla tiettyjä kohteita tai malleja. Mallikohtaisessa suodatuksessa voit käyttää seuraavia kenttiä: Mallin nimi, Mallipohjaisen hallinnan tila ja Mallin tunnus.
  6. Halutessasi voit tallentaa näkymän, jotta voit palata siihen myöhemmin.

Etkö näe Inventaarimalli-suodatinta?

Varmista, että välilehdellä on kohteita, joita Search Ads 360 voi luoda inventaarimallien avulla. Suodatin ei näy esimerkiksi Tuoteryhmät-välilehdellä, koska inventaarimallit eivät luo tuoteryhmiä. Lue lisää Mallit-ominaisuuden toiminnoista.

Negatiivinen vastaavuus

Suodattimet ja lisäraportointisarakkeet eivät ole käytettävissä negatiivisen vastaavuuden kanssa. Siksi ei ole mahdollista selvittää, mikä vastaavuus on saatu mallien avulla.