Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Åsidosätta bud eller budget för en Search Ads 360-budstrategi

Du kan använda någon av följande metoder för att åsidosätta högsta CPC för ett objekt som det går att lägga bud på:

• Redigera högsta CPC för flera objekt
  • Använd en regel för att redigera högsta CPC (och ett angivet schema)

Åsidosättningar av högsta CPC kan endast anges i Search Ads 360-användargränssnittet. Du kan inte åsidosätta det högsta CPC som anges av en budstrategi i användargränssnittet på en annonseringsplattform.

Redigera högsta CPC för ett eller flera objekt

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a client account.
  3. Klicka på Kampanjer, Annonsgrupper, Sökord eller Produktgrupper i sidmenyn till vänster.
  4. Markera kryssrutorna bredvid varje objekt som du vill redigera.
  5. Klicka på Redigera i verktygsfältet ovanför statistiktabellen och sedan på Ändra bud.
  6. Under Ändra högsta CPC-bud kan du välja Ange nya bud, Höj bud eller Sänk bud.
  7. Ange ett belopp eller en procentsats, eller välj ett belopp eller en procentsats från en anpassad kolumn.
  8. Klicka på Använd.

Läs mer om hur du redigerar dina bud. Du kan även lägga till kolumnen för högsta CPC i statistiktabellen.

I Google Ads-kampanjer kan du också höja ditt bud för att placera dina annonser på första sidan eller högst upp på sidan i sökresultaten.

Budstrategin eller budgetbudstrategin ändrar inte en högsta CPC för det valda objektet under 24 timmar.

Tillämpa en regel för att ändra högsta CPC eller kampanjbudget

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a client account.
  3. Gör något av följande på sidmenyn:
    • Klicka på Kampanj (kolumnen Budget ingår som standard i tabellen Kampanjer.)
    • Klicka på Produktgrupper.
    • Klicka på Sökord
  4. (Valfritt för sökord och produktgrupper) Lägg till kolumnen för högsta CPC i statistiktabellen.
  5. Markera kryssrutorna bredvid varje objekt som du vill redigera.
  6. Klicka på Redigera i verktygsfältet ovanför statistiktabellen och klicka sedan på Skapa en automatisk regel. Läs mer om hur du skapar en automatisk regel.
  7. Ange ett namn som är meningsfullt för dig.
  8. Välj ett ägarkonto.
  9. Välj vilken åtgärd du vill ska inträffa.
    • Ge åtgärden ett namn och klicka på Spara.
    • Klicka på Valda sökord, Valda kampanjer eller Valda produktgrupper under Använd för.
    • Lägg till villkoren för att tillämpa regeln under Villkor.
    • Under Åtgärd klickar du på Ändra sökordsbud, Ändra budget eller Ändra högsta CPC-bud för produktgrupp beroende på vad du valde i steg 3.
    • Ange bud eller budgetbelopp.
    • Välj när regeln ska tillämpas i avsnittet Frekvens.
      • Vi föreslår att du ställer in frekvensen på En gång.
    • (Valfritt) Ange en eller flera e-postadresser som ska få regelrapporten.
  10. Klicka på Spara regel.

Budstrategin eller budgetbudstrategin ändrar inte en högsta CPC eller kampanjbudget för det valda objektet under 24 timmar.

Åsidosätta den kampanjbudget som har angetts av en budgetbudstrategi

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Kampanjer i sidmenyn.
  3. Valfritt: Lägg till kolumnen Budstrategi i statistiktabellen.
  4. Klicka på pennikonen Redigera i kolumnen Budget för att redigera en kampanjs dagliga budget.
  5. Ange ett belopp.
  6. Klicka på Spara.

Budgetbudstrategin ändrar inte den dagliga kampanjbudgeten under 24 timmar. Du kan också ändra beloppet för kampanjens dagliga budget på sidan Delat bibliotek:

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a client account.
  3. Klicka på verktygs- och inställningsikonen och sedan på Delade budgetar under Delat bibliotek.
  4. I en befintlig delad budget i kolumnen Daglig budget klickar du på pennikonen Redigera som visas när du håller muspekaren över beloppet.
  5. Redigera beloppet.
  6. Klicka på Spara.

Redigera kampanjbudgeten för flera objekt

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Kampanjer i sidmenyn.
  3. Valfritt: Lägg till kolumnen Budstrategi i statistiktabellen för att bekräfta vilken budgetbudstrategi du vill åsidosätta.
  4. Markera kryssrutorna bredvid varje objekt som du vill redigera.
  5. Klicka på Redigera i verktygsfältet ovanför statistiktabellen och sedan på Ändra budgetar.
  6. I fönstret Ändra budget kan du välja något av följande:
    • Ange ny budget
    • Öka budget
    • Minska budget
  7. Välj en valuta och ange ett belopp eller välj ett belopp från en anpassad kolumn.
  8. Klicka på Använd.

Budgetbudstrategin ändrar inte valda kampanjbudgetar under 24 timmar.

Relaterad länk