Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Segmentér en rapport efter målgruppe

Sådan føjer du målgruppeoplysninger til en rapport:

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Gå til en undermanagerkonto.
  3. Gå til en side, der har en rapporteringstabel, f.eks. KontiKampagner eller Annoncegrupper.
  4. Vælg et tidsinterval over tabellen.
  5. Klik på segmentikonet i tabelmenuen, og vælg derefter Målgruppesegment.

Rapporten viser, hvilke konti, kampagner eller annoncegrupper der er mest effektive eller dårligere for bestemte målgrupper.

Vises der en tom rapport, manglende konverteringer eller identiske konverteringer?

Sørg for, at rapporten kun indeholder de understøttede metrics, f.eks. Floodlight-konverteringshandlinger. Hvis du inkluderer kolonner til kunde-metrics, f.eks. Eksp. og CTR, vil rapporten være tom. Disse typer kolonner kan ikke vises i målgrupperapporter.

Det er ikke alle konverteringer, der er knyttet til en bestemt type målgruppe, og nogle konverteringer er knyttet til flere målgrupper, så det kan være misvisende at opsummere det samlede antal konverteringer, når du ser en målgrupperapport. Når du får vist interessekategorier, segmenter i markedet og Campaign Manager 360-remarketinglister, fjerner den nye version af Search Ads 360 automatisk oversigtsrækkerne.

Du kan også gøre ét af følgende: