Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Lägga till och redigera sökord med hjälp av masspubliceringsarket i Search Ads 360

Med masspubliceringsark i Search Ads 360 kan du göra alla massändringar i ett inbäddat Google-kalkylark i själva användargränssnittet. Det har samma funktioner som Google Kalkylark. Läs mer om ändringar av masspubliceringsarksschema i nya Search Ads 360.

Obs! Masspubliceringsark i Search Ads 360 är för närvarande tillgängligt på sökords- och annonsnivå. Läs mer om hur du laddar upp annonser med hjälp av masspubliceringsarket i Search Ads 360.

Innan du börjar

Du måste vara Google-användare och ha undertecknat användarvillkoren för att kunna använda masspubliceringsarket. Du kan göra ändringarna på nivåerna förvaltarkonto, underordnat förvaltarkonto och kundkonto.

Formateringsfel flaggas med villkorsstyrd inbyggd formatering i det inbäddade arbetsbladet. Du bör kunna lägga till och ta bort kolumner och rader enligt kraven.

Anvisningar

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager, sub-manager, or client account.
  3. Klicka på Sökord på sidmenyn till vänster och sedan på Sökord för sök högst upp.
  4. Klicka på Skapa nya sökord i flera annonsgrupper i dialogrutan som visas.
  5. Välj flera konton på rullgardinsmenyn under Välj det här alternativet för att lägga till sökord i ett eller flera konton.
  6. Under Lägg till sökord i filen fyller du i uppgifter i de obligatoriska fältkolumnerna i det inbäddade Google-masspubliceringsarket.
  7. Klicka på Förhandsgranska. Du kan kontrollera om det finns några fel med hjälp av felmeddelandebeskrivningen i resultatkolumnen och göra de ändringar som krävs.
    • Rader utan fel markeras som OK och rader med fel visar ett felmeddelande.
  8. Klicka på Använd när ändringarna är klara.

Obs! Redigering av masspubliceringsark är tillgängligt för rader färre än 500. Du kan öppna det inbäddade masspubliceringsarket i ett separat arbetsblad genom att klicka på Öppna i Google Kalkylark. Då öppnas automatiskt en ny flik i Google-kalkylarket.