Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Om videoannonser

Med videoannonser kan du nå och engagera din målgrupp på olika plattformar. Genom att använda videoannonser kan du se potentialen hos videor för innehåll som är svårt att uttrycka i bilder eller text.

Du kan hantera och justera mål, budstrategi, budget och andra element i din videokampanj så att du kan uppnå önskat resultat.

Mer information om videoannonser på olika plattformar: