Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Om massåtgärder

Med massredigering kan du spara tid eftersom du uppdaterar flera objekt i en eller flera kampanjer samtidigt. Du kan göra massändringar i kontot på följande sätt:
  • Massuppladdning: Du kan skapa eller redigera ett stort antal objekt i Search Ads 360, till exempel kampanjer, annonsgrupper, annonser eller sökord, i ett särskilt formaterat kalkylark (masspubliceringsark) och ladda upp masspubliceringsarket till kontot. När granskningen är klar kan du ladda ned kalkylarket med fel, göra ändringar och ladda upp kalkylarket igen med rätt data. Läs mer om massuppladdningar.
  • Massredigering: Med massredigering kan du göra flera ändringar i flera konton och annonseringsplattformar samtidigt. Du kan välja flera objekt med liknande åtgärder i ditt Search Ads 360-konto och redigera dem alla på en gång. Du kan till exempel pausa alla annonsgrupper i en kampanj. Läs om hur du gör ändringar med massredigeringar.
  • Masspubliceringsark i Search Ads 360: Nu kan du redigera ett masspubliceringsark för Google Kalkylark direkt i det nya användargränssnittet för Search Ads 360. För närvarande stöds denna funktion endast för sökord.
  • Automatiska regler: Med automatiska regler kan du automatiskt göra ändringar i ditt konto utifrån inställningar och villkor som du väljer. Du kan ändra annonsstatus, budget, bud och annat. Du kan dessutom använda automatiska regler om du vill skicka e-postmeddelanden automatiskt när särskilda villkor är uppfyllda. De kallas regler för Endast meddelande eller Endast e-post. Läs mer om automatiska regler.

Visa och hantera massåtgärder

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på ikonen för verktyg och inställningar .
  3. Välj något av följande under Massåtgärder:
    • Alla massåtgärder
    • Regler
    • Uppladdningar