Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Typer af grundlæggende tilskrivningsmodeller

Her er et fælles sæt af grundlæggende tilskrivningsmodeller, som du kan føje til eller anvende i den nye version af Search Ads 360.

Modeller fra den tidligere version af Search Ads 360 er automatisk tilgængelige i den nye version af Search Ads 360. Under migreringen er modellerne fra den forrige version af Search Ads 360 dog skrivebeskyttede.

Du kan holde dig ajour med de tilgængelige funktioner, herunder budgivning, ved at gå til fanen "Hvad er tilgængeligt?" i Oplevelsescenter.

Liste over grundlæggende tilskrivningsmodeller

Tilskrivningsmodel Beskrivelse Kilde til konverteringshandling

Sidste klik Sidste klik

(standardtilskrivningsmodel)

Hele konverteringens værdi tilskrives den annonce, der blev klikket på sidst, det tilhørende søgeord eller et andet element, der kan bydes på.
  • Floodlight
  • Google Analytics
  • Google Ads
Forældelse Forældelse

De interaktioner, der blev foretaget tættest på konverteringstidspunktet, vægtes højest ved tilskrivningen. Halveringstiden for forældelsen er 7 dage.

• Klik, der foretages 7 dage før konverteringen, modtager halvdelen af kreditten. Tidligere klik modtager mindre end halvdelen, og senere klik modtager mere end halvdelen.

Brug denne model, hvis dine annoncer og kampagner typisk har kort varighed og er promoverende.

Modellen Forældelse for Campaign Manager 360 er blevet tilføjet for dig.

• Floodlight
  • Google Analytics
  • Google Ads
Lineær Lineær

Tilskriver ens værdi for konverteringen til hvert interaktionsklik i konverteringsstien. Hvis en forbruger f.eks. klikker på en displayannonce, en betalt søgeannonce og et organisk søgeresultat før en konvertering, krediterer en Floodlight-konverteringshandling eller en Google Analytics-aktivitetskolonne, der viser handlinger, det søgeord, der er ansvarligt for klikket på den betalte søgning for 33 % af handlingen. Hvis kolonnen havde tilskrevet 200 handlinger til et søgeord før konverteringen, vil den vise 200,33 handlinger efter konverteringen.

Brug denne model, hvis dit mål er, at dine annoncer og kampagner skal bevare kontakten og kendskabet gennem hele salgscyklussen.

• Floodlight
  • Google Analytics
  • Google Ads
Sidste interaktion ved betalt søgning

100 % af værdien for en konvertering tilskrives det sidste klik på en betalt søgeannonce. Hvis en tragt kun indeholder klik på displayannoncer og organiske søgeresultater, rapporterer Search Ads 360 ikke en konvertering.

Brug denne model til at vægte klik for betalt søgning højere i forbindelse med lukning af konverteringer eller som grundlag for sammenligning med andre modeller.

• Floodlight
  • Google Analytics
Positionsbaseret Positionsbaseret

Den første og den sidste interaktion i konverteringsstien vægtes højest i tilskrivningen og vægter eventuelle mellemliggende interaktioner lavere. Denne model tilskriver 40 % af en konvertering til det første klik, 40 % til det sidste klik, og de resterende 20 % tilskrives ligeligt til de øvrige klik.

Brug denne model, hvis du vil vægte betalt søgning ved aktivering af konverteringer, men også tildele høj vægt til de kanaler, der resulterede i en konvertering.

• Floodlight
  • Google Analytics
  • Google Ads
Assisteringer

Vægter tilskrivningen jævnt for alle klik undtagen det sidste klik.

Brug denne model, hvis du vil vægte alle de klik der assisterer i en konvertering, højest.

• Floodlight
  • Google Analytics
Første interaktion Hvis det første klik i tragten til en konvertering er en betalt søgeannonce, modtager det pågældende klik 100 % af værdien for konverteringen. Hvis det første klik kommer fra en displayannonce eller et organisk søgeresultat, rapporteres konverteringen ikke.
  • Floodlight
  • Google Analytics
Første klik Første klik Hele konverteringens værdi tilskrives den annonce, der blev klikket på først, og det tilhørende søgeord.
  • Google Ads
Datadrevet

Tildeler kredit for konverteringen baseret på historiske data for denne konverteringshandling.

Datadrevet tilskrivning (DDA) er kun tilgængelig, hvis der er nok data til at generere en model.

• Floodlight
  • Google Ads