Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Sluta rapportera Google Ads-konverteringar tillsammans med Search Ads 360-konverteringar

I kampanjer som hanteras av en Google Ads-budstrategi kan du sluta ersätta Google Ads-konverteringsdata med Search Ads 360-konverteringsdata.

Om du slutar dela Search Ads 360-konverteringsdata med Google Ads tar Google Ads budgivningssystem inte emot någon ny Search Ads 360-konverteringsdata.

All befintlig Search Ads 360-konverteringsdata som tidigare delades med Google Ads fortsätter rapporteras i konverteringskolumnen i kundkontot. Search Ads 360-budstrategier inkluderar inte Google Ads budgivning vid auktion från och med datumet då delning av konverteringar inaktiveras.

I Google Ads-kampanjer börjar det automatiska budgivningssystemet använda konverteringsdata från Google Ads-konverteringskontot. Inställningen på kontonivå i Google Ads väljs automatiskt i kampanjinställningarna.

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Gå till ett Google Ads-kundkonto.
  3. Klicka på Kampanjer i sidmenyn till vänster.
  4. Klicka på önskad kampanj.
  5. Klicka på Inställningar i sidmenyn till vänster.
  6. Klicka på Konverteringar för att utöka avsnittet. Om du inte ser Konverteringar kan du klicka på Fler inställningar.
  7. I avsnittet Search Ads 360 avmarkerar du kryssrutan för Visa dessa Search Ads 360-konverteringsåtgärder i kolumnen Kundkontokonverteringar
    • I avsnittet Google Ads är Använd målinställningar på kontonivå markerat som standard.
  8. Klicka på Spara.