Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Löpande hantering av planer

Efter att din plan har börjat tillämpas bör du regelbundet kontrollera att den uppfyller dina förväntningar. Följ de här stegen för att hitta dina aktiva planer:

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klicka på Budgivning och planering > Aktiva planer i sidmenyn till vänster.
  4. Klicka på länken till en kampanjgrupp i Aktiva planer.

Leta efter skillnader mellan mål och prognoser och redigera planen vid behov. Om exempelvis utgifterna enligt prognosen är mycket högre än förväntat och ökningen inom ditt huvudmätvärde inte känns motiverad av den extra kostnaden kan du justera utgiftsvärdet i planen. Om utgifterna ligger i linje med förväntningarna men prognosen för ditt huvudmätvärde understiger det önskade utfallet kan du ange ett högre utgiftsvärde.

Från sidan Aktiva planer kan du också se detaljer om kampanjgrupper och enskilda kampanjer och kontrollera om en eller flera enskilda kampanjer inte ger förväntat resultat. En kampanj kanske till exempel är begränsad av en för låg daglig budget eller av för breda eller för snäva inställningar för plats, språk eller målgruppssegment.

Om du använder en budgetbudstrategi och gör ändringar i planen via gränssnittet får ändringarna effekt när du sparar dem.

Om du hanterar planen manuellt kan du ladda upp dina redigeringar i ett nytt plan-kalkylark.