Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Manuaalisesti luotujen kohteiden sijoittaminen mallipohjaiseen hallintaan

Jos luot manuaalisen kohteen, jonka nimi vastaa täsmälleen mallin mahdollisesti luomaa kohdetta, voit sijoittaa manuaalisen kohteen mallipohjaiseen hallintaan, jotta malli hallitsee sitä. Näin malli voi muokata, keskeyttää tai poistaa kohteen syötedatan muuttuessa. Vaikka asettaisit kohteen tilaksi "hallinnoimaton", malli voi luoda uusia alatason kohteita nykyisen kohteen alle, jos kohteen nimi vastaa mallin tuotosta.

Mallien avulla voidaan hallita muun muassa seuraavia kohteita:

• Kampanjat
  • Mainosryhmät
  • Responsiiviset hakumainokset
  • Avainsanat
  • Negatiiviset avainsanat
  • Sivustolinkit

Esimerkki: manuaalisesti luotujen kampanjoiden sijoittaminen mallipohjaiseen hallintaan

Jos olet luonut manuaalisia kampanjoita ennen kuin päätit käyttää mallipohjaisia kampanjoita, voit sijoittaa manuaaliset kampanjat mallipohjaiseen hallintaan muokkaamalla mallin nimeä siten, että se vastaa mallituotosta, tai muokkaamalla mallituotosta siten, että se vastaa aiemmin luodun kampanjan nimeä. Malli hallinnoi kampanjoita ikään kuin ne olisivat alun perin mallin luomia.

Esimerkki: manuaalisesti luotujen mainosryhmien sijoittaminen mallipohjaiseen hallintaan

Jos mainosryhmän ja sen ylätason kampanjan nimi vastaa täsmälleen mallin tuotosta, voit sijoittaa manuaalisen mainosryhmän mallipohjaiseen hallintaan. Vaikka asettaisit mainosryhmän tilaksi "hallinnoimaton", malli voi luoda uusia mainoksia ja muita kohteita hallinnoimattomaan mainosryhmään, jos nimi vastaa mainosryhmämallin tuotosta.

Huom. Jos ylätason mainosryhmä tai kampanja on sijoitettu hallintaan, malli keskeyttää tai poistaa mainosryhmän tai kampanjan syötedatan muuttuessa.

Manuaalisten kohteiden siirtäminen mallipohjaiseen hallintaan

Huom. Voit luoda mallin, joka vastaa olemassa olevan kohteen nimeä, tai muokata kohdetta, jotta se vastaa aiemmin luotua mallia.

Ennen kuin teet suuren mittakaavan muutoksia manuaalisten kohteiden siirtämiseksi mallipohjaiseen hallintaan, suosittelemme toimimaan seuraavasti:

1. Luo suodatin mallitasolla, jotta käytät vain pientä osaa mainostamistasi tuotteista.
  2. Luo kohteita keskeytetyssä tilassa vaiheen 1 (Mallin asetukset) Tila-kohdan asetuksen avulla käyttöönoton aikana.
  3. Kun olet varmistanut, että malli luo manuaalisia kohteita vastaavia kohteita, poista suodatin tai muuta sitä siten, että se sisältää kaikki haluamasi kohteet.

Näin voit siirtää manuaaliset kohteet mallipohjaiseen hallintaan:

1. Kirjaudu uuteen Search Ads 360:een.
  2. Siirry alahallinnoijatilille.
  3. Luo malli, joka luo saman nimen kuin on manuaalisilla kohteilla.
  4. Ota mallit käyttöön klikkaamalla Tila-kuvakevalikosta Ota käyttöön.
  5. Odota, että Search Ads 360 arvioi syötteen. Malleja vastaavat kohteet tunnistetaan automaattisesti.
  6. Ota mallipohjainen hallinta käyttöön manuaalisissa kohteissa:
    1. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit.
    2. Klikkaa mahdollisesti mallipohjaisia kohteita sisältävältä sivulta Kampanjat tai Mainosryhmät.
    3. Varmista tällä sivulla, että näkyviin tulee sarake, joka kertoo, ovatko sivulla olevat kohteet hallinnoituja vai hallinnoimattomia, seuraavalla tavalla:
      1. Klikkaa taulukon yläpuolelta Sarakkeet.
      2. Klikkaa Määritteet‑kohdasta Mallipohjaisen hallinnan tila.
    4. Voit käyttää mallipohjaista hallintaa hallinnoimattomissa kohteissa näin:
      1. Klikkaa niiden hallinnoimattomien kohteiden valintaruutuja, joiden mallipohjaisen hallinnan tilaa haluat muuttaa.
      2. Klikkaa Muokkaa-valikosta Muuta mallipohjaisen hallinnan tilaa.
      3. Valitse Ota mallin hallinta käyttöön. Soveltuvat asiakastilityypit tulevat näkyviin.
      4. Klikkaa Käytä.