Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Konfigurer tilpassede kolonner i feeds

Tilpassede feedkolonner kan kun oprettes for skabeloner med tilknyttede eller nedarvede feeds og er derfor ikke anvendelige i forbindelse med skabeloner for responsive søgeannoncer (RSA, Responsive Search Ad) med overordnede annoncegrupper. Få flere oplysninger under Konfigurer skabeloner til responsive søgeannoncer.

Hvis du vil konfigurere tilpassede kolonner for et feed, skal du have adgang til den undermanagerkonto, hvor du vil bruge skabelonfunktionen. Når du opretter tilpassede kolonner, kan du henvise til alle tilpassede kolonner i feedet, der er knyttet til undermanagerkontoen.

Tilpassede kolonner angives som formler. Der er rullemenuer, hvor du kan vælge og angive kolonner og funktioner. Kolonner og funktioner, som er gyldige ved den aktuelle markørposition i formlen, kan også vælges i en menu, der vises, når du højreklikker. Følg syntaksreglerne for at angive andre byggesten i formlen.

Opret tilpassede kolonner i feeds

Sådan opretter du en tilpasset kolonne i et feed:

1.  Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Gå til en undermanagerkonto.
  3. Klik på Værktøjer og indstillinger  > Delt samling > Skabeloner.
  4. Klik på Feeds i sidemenuen.
  5. Klik på navnet på det feed med hyperlink, du vil redigere.
  6. KLik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet over feedkolonnetabellen.
  7. Klik på under Tilpassede kolonner.
    Den ejer, der er valgt som standard, er den aktuelle undermanagerkonto.
  8. Angiv den tilpassede kolonne Navn og eventuelt en Beskrivelse.
  9. Vælg det påkrævede dataformat: Tal, Procent, Penge, Tekst, Sand/Falsk eller Dato.
  10. Klik på tekstområdet i dialogboksen.
  11. For at oprette formlen i teksttilstand skal du klikke på Tekst og derefter:
    1. Angive formlen ved hjælp af de regler, der er beskrevet i Syntaks.
    2. Klikke på rullemenuen for at vælge forudformaterede kolonner og funktioner.
      Der er en separat undermenu til feedkolonner.
    3. Konfigurere funktioner som beskrevet i Brug funktioner i tilpassede kolonner.
  12. For at oprette formlen i billedtilstand skal du klikke på Billede og derefter:
    1. Angive formlen ved hjælp af de regler, der er beskrevet i Syntaks.
    2. Klikke på rullemenuen  for at vælge forudformaterede kolonner og funktioner.
      Der er en separat undermenu til feedkolonner.
    3. Konfigurere funktioner som beskrevet i Brug funktioner i tilpassede kolonner.
  13. Løse understregede problemer og vigtige advarselsmeddelelser med rødt.
  14. Klik på Gem.
  15. Se den nye tilpassede kolonne sammen med andre kolonner i feedtabellen.

Eksempel på tilpasset kolonne i feed

I dette eksempel indeholder feedtabellen "Flyrejser" følgende kolonner af produktdata leveret af en kunde i det nye Search Ads 360, Example Airways.

Example Airways har to brands. Albatross Flights sælger transatlantiske billetter mellem USA og europæiske destinationer, mens Golden Eagle Flights markedsfører flybilletter til ruter i Europa.

Eksemplet i feedtabellen indeholder kun oplysninger om én rute for hvert brand for at lette forståelsen.

Feedkolonnenavn Kolonnebeskrivelse Eksempel på kolonneværdi 1 Eksempel på kolonneværdi 2
"product_id" IATA-kode for afrejselufthavn og IATA-kode for destinationslufthavn CDG-LHR SEA-CDG
"brand" Brandnavnet for flyrejsen Golden Eagle Flights Albatross Flights
"availability" Tilgængelighed af flybilletter Tilgængelige Ikke tilgængelige
"seats_left" Antal usolgte pladser i flyet 11 0
"origin_iata" IATA-kode for afrejselufthavn CDG SEA
"origin_name" Afrejsested for flyrejsen Paris Seattle
"origin_country" Navn på afrejseland for flyrejsen Frankrig USA
"destination
_iata"
IATA-kode for destinationslufthavn LHR CDG
"destination_name" Navn på destination for flyrejsen London Paris
"destination_country" Navn på destinationsland for flyrejsen Storbritannien Frankrig
"price_usd" Flyrejsens pris i amerikanske USD 400 900

Eksempel på sammenkædning af tilpasset kolonne i feed

• Tekstfunktionen concat fletter kolonnerne "origin_country", "destination_country", og "destination_name.
  • Der sættes bindestreger mellem hver kolonne. De er statisk tekst, så de er sat i anførselstegn, “-”.

Den endelige formel ser sådan ud:

concat(f:"origin_name", "-", f:"destination_country", "-", f:"destination_name")

De mulige outputværdier fra denne formel ved hjælp af de aktuelle feeddata omfatter:

Paris-Storbritannien-London

Seattle-Frankrig-Paris

Proceduren nedenfor er kun til information. Feedet "Flyrejser", som det bygger på, er et eksempel, så du kan ikke udføre trinnene.

Eksempel

1. Følg Opret tilpassede kolonner i feeds til trin 7.
  2. Navngiv den tilpassede kolonne "Route", og angiv Description som "Flight origin to destination country".
  3. Vælg Tekst i "Dataformat".
  4. Klik på tekstområdet i dialogboksen.
  5. Klik på rullemenuen for at vælge forudformaterede kolonner og funktioner.
  6. Klik på , og vælg concat i undermenuen "Tekst".

concat("text1", "text2")
  7. Fjern al tekst i "text1".
  8. Erstat text1 ved at klikke på og vælge f:"origin_name" fra "Feedkolonner".

concat(f:"origin_name", "text2"
  9. Fjern al tekst i “text2”.
  10. Erstat text2 ved at klikke på og vælge f:"destination_country" fra "Feedkolonner".

concat(f:"origin_name", f:"destination_country")
  11. Sæt et komma efter f:"destination_country".
  12. Efter kommaet skal du klikke på  for at indtaste f:"destination_name".

concat(f:"origin_name", f:"destination_country", f:"destination_name")
  13. Du kan sætte bindestreger mellem feedkolonnerne efter det komma, der følger efter de første tre funktioner, ved at tilføje "-" efterfulgt af et komma.

concat(f:"origin_name", "-", f:"destination_country","-", f:"destination_name")
  14. Klik på Udfør.